Back to Question Center
0

Семалтов преглед: Какво представлява изтриването на уеб?

1 answers:

Уеб scraping е процесът на събиране на информация от интернет. Данните обаче се събират за различни цели. Екстракционните роботи помагат за автоматизиране на процеса на събиране на информация от мрежата по-бързо и по-точно. Така че, уеб скрепери ви спестят много време, което може да се изразходва в други дейности.

Примери за изстъргване на мрежата

Като илюстрация за това колко полезни са роботите за скрап от мрежата например, вземете екип за продажби. За да получат добри резултати, може да се наложи да направят студено обаждане. Но как получават номерата, на които да се обаждат? Добра идея е да търсите в директория, за да изтеглите номера. Знаете ли колко часа ще бъдат изразходвани само за да получите телефонните номера на реален брой потенциални клиенти? Това може да отнеме много време и да е разочароващо.

Това е мястото, където един шлаух за уеб се предлага удобно. Можете да го програмирате, за да извлечете определена информация от конкретен списък в мрежата. Можете да създадете робот dexi.io, за да търсите в директорията на публични компании, които са регистрирани на борсата, и да извлечете контакти като телефонни номера и имейл адреси. Това е просто една илюстрация. Уеб скреперите могат да се прилагат към различни задачи за събиране на данни.

Сайтове за сравняване на цени също така използват роботите за изтриване на уеб, за да извлекат цените на различни продукти като смартфони, хотели, кредитни карти и застраховки. Всъщност, някои сайтове за сравняване също остъргват данни от други сайтове за сравнение. С други думи, сравнението на цените е друга причина за отстраняването на интернет.

Всъщност, ако имате повече информация от букмейкърите си, ще имате конкурентно предимство пред тях.Например, ако страните А и Б се налага да има футболен мач и страната А е победила Б в 80% от общите си срещи, повечето залагащи ще поставят залога си в страна А. Но ако мястото за мача е в страна Б и ти и само няколко други залагащи разбраха, че А никога не е победил В в къщата на предишния, ще заложите на Б и фактът, че повечето залагащи се подкрепят за страната А, дори ще ви дадат повече пари, ако спечелите. като имате достъп до повече данни от други, което ви кара да ограничите риска си и да увеличите максимално вашата печалба.

Web scraping също е полезен изследователски инструмент

Изследователите също използват уеб стърготини за своите дейности. Университетите, неправителствените организации и правителствата също се възползват от изтриването на уеб страници. Някои извлечени данни са от съществено значение за някои цели като наблюдение на състоянието на Земята, изграждане на роботизирани автомобили и дори за изобретения, задвижвани от AI.

Как да започнете с уеб scraping

Тъй като dexi.io е изградил голям лесен за използване инструмент за извличане на данни, можете да започнете, като научите как да използвате инструмента. Той е много ефективен за рафиниране на данни, за уеб обхождане и изтриване на уеб. Докато машините се нуждаят от данни, съществува, dexi.io помага да се обработват данните на машините.

Първи стъпки

В процеса на започване на първото си извличане на уеб, трябва да използвате термините външна обработка на данни или изследване на данни, за да избегнете двусмисленост. Също така трябва да разбиете разузнаването зад алгоритъма и данните на хартия. Най-важното е, че тъй като това е вашият първи път, трябва да сте готови да се провалите, да се поучите от грешките си и да се усъвършенствате. Колкото по-рано започнете, толкова по-добре.

Опитайте го безплатно

Можете да се регистрирате и да опитате инструмента безплатно. За да я опише в най-проста форма, един робот за извличане на данни върши задача, която ще отнеме хиляда души няколко години, за да завърши.

December 6, 2017
Семалтов преглед: Какво представлява изтриването на уеб?
Reply