Back to Question Center
0

Можете ли да ми помогнете да доминирам в търсенето на Amazon с прозрачност и избор на ключови думи?

1 answers:

За съжаление, няма окончателно ръководство за печелене, или каквито и да е крайни планове за действие, за да имате дългосрочен успех с продуктовите си обяви, показани в търсенето в Amazon като оферти за най-продавани. Работата е там, че има твърде много различни компоненти на успеха на електронната търговия там, например, като например регистрация и оптимизиране на цените, доставка и управление на обратна връзка. Да не говорим за снабдяването, рекламата, данъците, както и останалите други, които обикновено са твърде трудоемки или може би наистина отнемат време.

Къде да намерим правилния фокус?

Така че, нека се изправим пред него - не можете да го управлявате сам. Всъщност, всичко е свързано с постигането на високи позиции в продуктите в Amazon, които всеки продавач има за основната цел там. Но как да получите конкурентно предимство и да поемете водеща роля в този претъпкан онлайн пазар? За щастие има много полезни инструменти и онлайн платформи, които са достъпни както в отворен достъп, така и чрез незабавно платени сметки и дългосрочни абонаменти. Независимо от това, съществуват множество различни варианти, свързани с въпроса. И се превръща задачата да избере най-доброто решение в определено предизвикателство. И ето, точно когато ще ви покажа някои от моите най-чертани и винаги надеждни помощници, които използвах за собствената си история на успеха в търсене на Amazon като най-продаван продавач, който непрекъснато върви една крачка пред моите най-близки конкуренти. Така че, по-долу ще ви покажа няколко добри инструмента и полезни съвети, за да направите нещата много по-лесни, поне когато става дума за продажба на Amazon като професионалист.

Ключовите думи могат да бъдат вашето силно конкурентно предимство

Всеки потенциално печеливш проект на дребно на Amazon започва с добре оптимизирана продуктова обява. Всъщност това е първото и най-важното нещо, което трябва да направите, ако искате да се изкачите на върха на търсенето в Амазонка като водещ продавач във вашата ниша или продуктова категория. И всяка оптимизация на списъци (подобно на оригиналната концепция за SEO) започва с качествено съдържание и прецизно целенасочено изследване на ключови думи. В идеалния случай, вие трябва да бъдете подкрепени с ценна конкурентна представа в същото време. Така че, преди всичко друго, препоръчвам да опитате този добър стар инструмент за планиране на ключови думи от Google. Този инструмент ще ви помогне първоначално да получите широко разбиране за това какви ключови думи и фрази за връзка-опашка трябва да вземете за заглавието на обявата и описанието на продукта.

Rush Into Amazon Търсене и станете най-продавач

И тук най-накрая стигаме до точката. Искам да кажа, след като получиш голяма картина на вашите специфични за ниша ключови думи с разумен печеливш потенциал, е време да провериш за някои крайни резултати от ключови думи на най-добрите си успешни противници - и да използваш това конкурентно прозрение в твое собствено предимство. За да разкриете възможностите за най-ефективни ключови думи, препоръчвам да изберете един от тези два инструмента за наистина убиване - помислете дали да получавате или MerchantKeywords, или KeywordInspector - Намерих ги изключително полезни за оптимизирането на списъците, генериращи действителни продажби. И позволете ми да кажа още веднъж - това е въпрос само по ваш избор. Главно защото с техните огромни международни бази данни тези инструменти могат да ви дадат бърз избор на най-популярните популярни ключови думи и фрази за търсене, използвани от живите купувачи, купуващи продукти на Amazon. В същото време MerchantKeywords и KeywordInspector могат да ви дадат възможност с широкообхватно прозрение на ключови думи и практически предложения - заснети и изтеглени заедно директно от най-близките ви пазарни опоненти. Това е! Направете изкуствен интелект, направете всичко това тежко повдигане - и сте готови.

December 6, 2017
Можете ли да ми помогнете да доминирам в търсенето на Amazon с прозрачност и избор на ключови думи?
Reply