Back to Question Center
0

Как да станете един от най-продаваните търсачки на Amazon?

1 answers:

Вероятно няма дискусия за това как да се превърне в един от най-продаваните търсачки на Amazon ще има смисъл, без най-важната част от успеха на електронната търговия, известен като автоматизация. По-долу ще премина през три мощни начина на автоматизация на Amazon - с продуктова ключова дума изследвания и преоценка на продукти, необходими за да видите себе си изброени сред най-продаваните търсачки на Amazon.

Ключови думи Научни изследвания

Въпросът за правилните ключови думи и как да ги намерите е вероятно най-често споменаваната тема за начинаещи продавачи на Amazon, наскоро прехвърлени от оригиналния SEO за търсене в Google. Като се има предвид, че няма инструмент за търсене по подразбиране за ключови думи на Amazon, краткият отговор е, че можете да го изпълнявате ръчно от следните точки:

  • Използвайте инструмента за планиране на ключови думи в Google, за да определите популярна коренна ключова дума.
  • Поставете тази ключова дума в лентата за търсене на продукти на Amazon.
  • Вижте предложенията за търсене, за да заложите голяма картина на индивидуалното си положение.

Както може би вече сте предположили, това ще бъде наистина огромна задача дори и за една ключова дума или фраза, използвана от най-продаваните търсачки на Amazon. И така, какво може да се направи с това? Имайки предвид автоматизацията, мога да препоръчам използването на един от следните инструменти за търсене на ключови думи на път да станете успешен продавач там:

  • KTD Amazon Keyword Tool - е безплатен инструмент, може да ви помогне дори при предложения за търсене на ключови думи с дълги опашки. Тя работи просто като ви дава автоматично обходени заявки, които се виждат в полето за търсене на Amazon за всички ниша и свързани с продукта ключови думи, които търсите.
  • Търговски ключови думи - е още една премия алтернатива, която да ви помогне с ключовата дума изследвания на Amazon. Работата е, че този инструмент извлича всички данни не само от самия Амазон, но използва системата, която също извлича данни от големите търсачки (като самия Google, както и от Yahoo и Bing). По този начин ключовите думи на търговците използват алгоритъма, за да комбинират съвпадащите заявки за търсене в Amazon и да ви дадат най-вероятните оценки за трафика.

Преоценка на продукта

Вярвам, че всички, които успяха да спечелят Buy Box на Amazon поне няколко пъти, този проблем. Искам да кажа, че всеки близък състезател винаги може да използва точно една и съща тактика, за да превъзхожда вашите обяви и да бъде видян сред най-продаваните търсачки на Amazon Buy Box - просто подбивайки ти с малко количество, за да се класира пред теб. И тук се появяват инструментите за преоценка на продуктите. Аз лично препоръчвам да опитвате Repricer Express преди всичко друго. Този инструмент има много лесен интерфейс, като е сред най-чувствителните и с голям обем налични на пазара за момента. Как работи? Сложете го просто, този инструмент трябва да има, ако имате няколко продуктови обяви или твърде много продукти, предлагани за продажба на Amazon. Всъщност няма друг начин да останете на върха на реална конкуренция на Amazon, без да имате добър софтуер за преоценка. Нещо повече - това решение винаги е било сред най-добрите ми предложения, главно защото има месечна ставка, без никакви досадни такси въз основа на комисионна.

December 7, 2017
Как да станете един от най-продаваните търсачки на Amazon?
Reply