Back to Question Center
0

Мога ли бързо да взема някои ключови думи на продукта в Amazon, които наистина работят?

1 answers:

Ето списък с четири основни инструмента за ключови думи за продукти на Amazon, които наистина работят. По-долу ще ви покажа AMZ Tracker, Инспектор на ключови думи, Обхват и Unicorn Smasher. Тествах всеки от тях, затова се осмелявам да кажа, че всички са доказани.

AMZ Tracker

Amz Tracker е може би най-добрият инструмент за проследяване и откриване на най-ефективните ключови думи на продукта на Amazon. Този инструмент би бил много полезен както за начинаещи продавачи, така и за професионалните търговци вече няколко години. Това означава, че чрез AMZ Tracker не само можете да проследявате главните ключови думи, използвани най-често от купувачите там, но също така можете да видите какво точно и в каква степен вашите най-близки конкуренти продават. Нещо повече - този инструмент далеч надхвърля ключовите думи на продукта на Amazon, тъй като при вградената функция "Анализатор на страницата" винаги ще имате възможност да подобрите продуктовите си обяви. В крайна сметка, да се показва на върха на съответното търсене на артикули в Amazon.

Инспектор на ключови думи

Инспектор на ключови думи не е само един инструмент за работа с ключови думи на продукта в Amazon. Всъщност това е пълен набор от различни инструменти за търсене на ключови думи, като Инструмент за речни ключове в ASIN (предложения за ключови думи, за които се зарежда определен ASIN), инструмент за ключови тенденции (ключови думи за купувачи, най-купени продукти и подобни предложения за търсене) - най-добрата процедура, за да се уверите, че списъците с продуктите ви се виждат добре от целевата пазарна аудитория), Amazon Suggestions Tool (търсете най-обещаващите ключови думи и фрази за търсене, препоръчани само за вас) и инструмента за оптимизиране на термините за търсене на Amazon (за подобряване на излагането на продуктови обяви в онлайн търсенето).

Обхват

Обхватът е друг добър инструмент, който да ви помогне при търсенето на ключови думи на продукта на Amazon. Сред най-силните страни, този инструмент е изключително полезен за откриване на най-ефективните ключови думи, за които се класират вашите най-близки пазарни противници. В допълнение, Обхватът може да ви помогне да откриете някои обещаващи ключови думи, които понастоящем печелят популярност и ви предлагат също така. Накрая, този инструмент също е страхотен, когато става въпрос за оптимизация на кампанията на НПК и търсене на изключително печеливши маржове в рамките само на ограничена конкуренция. Имайте предвид, че този инструмент може да бъде еднакво полезен, за да направи нещата по-лесни и определено по-безопасни - с функцията за управление на риска, обхватът може да ви покаже прогнозните месечни приходи, скоростта на продажбите и нетната печалба да бъде разумно очаквана след FBA (Fulfillment By Amazon ) разходи.

Unicorn Smasher

Unicorn Smasher е наистина лудото име за проследяващ инструмент за работа с ключови думи за продуктите на Amazon, но все още известен като перфектно подходящ инструмент, за да доминира там. Като цяло, този всеобхватен инструмент може да ви помогне с изчерпателен анализ на данните за цените, класацията на бестселъри, прогнозите за продажбите, рецензиите на клиентите, лесното управление, както и най-новите оценки на приходите. Използвайте Unicorn Smasher, за да забравите за произволното случайно предположение, което сте били принудени да вършите веднъж завинаги.

December 7, 2017
Мога ли бързо да взема някои ключови думи на продукта в Amazon, които наистина работят?
Reply