Back to Question Center
0

Семалт Експерт уточнява изтривач на URL адреса на сайта А1

1 answers:

Изтриването на уебсайтове включва събиране или събиране на информация от уебсайтове на локално устройство за съхранение. Възможно е да се остъргват данни от даден сайт и да се запишат в локално местоположение, като се използва страницата за изтриване на URL адреси на сайта. Можете да разбърквате и обединявате различни елементи от информацията за уебсайта, за да направите структуриран изход за съхранение на данни. Освен това можете да филтрирате URL адреси, за да изтривате данните и да генерирате CSV, както и SQL файлове. Можете да експортирате тази информация в локално устройство или да я съхранявате в база данни, като например SQL бази данни.

Тази насока за SEO има основни съвети за успешното използване на изтривач на URL адреси на уебсайтове.

За да започнете, трябва да изтеглите и инсталирате инструмента за изтриване на URL адреса на уеб сайта на А1. Този софтуер работи на Windows OS като Windows 10/8/7 / Vista / XP / 2008/2003, както и Mac OS системи като MacOS / OS X - Yosemite или по-нови. Този инструмент:

  • Има размер на файла за изтегляне от 6,09MB само.
  • Версията 8.x не се нуждае от абонаментни разходи.
  • Налице е напълно функционален пробен период от 30 дни, за да се оцени неговата ефективност.
  • Ценообразуване: $ 0 за безплатната версия, както и $ 49 за професионалната версия.
  • Преди и след извършването на покупка има безплатна поддръжка на продуктите..

Една готина функция с URL страницата на атрибута на URL адреса е, че тази покупка обхваща всички 8.x версии и след това. Освен това, хората могат да преминат към версията 9.x по всяко време, когато се освободят преди изтичането на период от 1 година.

Извличане на данни от уебсайта с уеб сайт

Скрепер може да може да изпълнява множество изгодни задачи онлайн. Тези функции включват извличане и извличане на данни от източници като уеб сайтове за пътуване, хотели, запаси и котировки за времето. Хората също така могат да интегрират изчистени данни от уебсайтове за различни алгоритми и инструменти за анализ на данни. Хората могат да могат да вземат елементи от рекламни места от друг уебсайт и да ги запазят във формат, който е съвместим с родната ви база данни.

Проследяване на уебсайтове

Уебстраницата на URL адреса е стандартен уеб паяк. Когато обхождате, той може да изпълнява множество задачи като филтриране на URL адреси. Можете да контролирате скоростта на обхождането, така че да можете да заснемате всичките си основни нужди, включително натоварването на уебсайта.

Извличане на данни

Скрепителят A1 има множество регулярни изрази, които могат да съответстват на вида данни, които искате. Съществуват и удобни за потребителя инструменти, които помагат при установяването на начина на регулиране на данните. Можете да създавате необходимите регулярни изрази за желаната от вас информация.

В заключение, уеб страницата за атрибут на URL адреса на сайта може да може да изтегля информация за уебсайта в желания от Вас формат. Има много формати, чрез които можете да експортирате данни от URL стъргалка. Основно можете да получите данни във формати като CSV или дори SQL файлове. Конфигурациите на автоматизацията са възможни. Можете да настроите график за събиране на данни за събиране на данни. С 30-дневната безплатна пробна версия, можете да сте готови да автоматизирате извличането на данни от уеб сайтове като уеб сайтовете за новини.

December 7, 2017
Семалт Експерт уточнява изтривач на URL адреса на сайта А1
Reply