Back to Question Center
0

Как да се справя изследването на ключови думи за продуктите на Amazon по правилния начин?

1 answers:

В днешно време Amazon се превърна в име на домакинството на търсенето на продукти в Интернет. И всеки е свободен да опита да прокара продукт там - с около 80 милиона активни купувачи, оценени там, единственият въпрос е, че вашите продуктови обяви трябва да се видят от възможно най-много потенциални купувачи. Като се има предвид, че този огромен пазар има свой собствен алгоритъм за класиране, аз се осмелявам да кажа, че работи много по същия начин с конвенционалното онлайн търсене, познато на потребителите по целия свят вече повече от две десетилетия (например от самия Google. нататък). Ето защо аз вярвам, че ключът към успеха на всеки модерен търговец на електронна търговия, продаващ там корените, точно от ключовата дума за изследвания на продукти на Amazon. Разбира се, все още е необходим силен маркетингов компонент, за да се превърне в истински продавач на големи разстояния на тази претъпкана платформа. Да не кажеш, че никога няма да си губиш времето с конкурентни изследвания, за да поемеш водеща роля. Въпреки това, аз съм сигурен, че а именно оптимизирането на продуктовата листа е първото нещо, което трябва да направите, когато става въпрос за получаване на по-добра експозиция за онлайн търсене. Ето защо по-долу ще ви покажа накратко как да се справяте с проучването на ключови думи за продуктите на Amazon и в крайна сметка да останете извън конкуренцията за търсене.

Подреждане 1: Ключови думи за семена

Започнете с широкообхватно проучване на ключови думи за продуктите на Amazon, просто поставяйте основните си цели в лентата за търсене на Google. По този начин ще получите пълна представа за това, как хората вероятно ще търсят вашите предмети. След това фокусирайте се върху ключови думи с дълги опашки и конкретни фрази, тясно свързани с вашата ниша. В същото време, това би било добре формулирано решение да шпионираме някои водещи продавачи, работещи в бизнеса си за качване на кораби от години. Ето как всички тези специално разработени инструменти за проследяване и онлайн рамки влизат в игра.

Подреждане 2: Интелигентни идеи

Следващата стъпка е избора на правилния инструмент за търсене на ключови думи за продуктите на Amazon. За щастие има голямо разнообразие от различни варианти, повечето от които са достъпни при отворен достъп. Разбира се, някои от тях имат само платен достъп, но все още има много добри и надеждни помощници, без да плащат нито стотинка. В края на краищата това е не-мозък и зависи от вас да решите кой инструмент да изберете - всъщност повечето от тях са предназначени основно за търсене на ключови думи, за да ви дадат най-накрая ценни конкурентни предложения.

Подреждане 3: Методичен анализ

И тук най-накрая стигаме до този момент. Работата е, че когато провеждате изследване на ключови думи за продуктите на Amazon, най-вероятно ще бъдете буквално претоварени с хиляди обещаващи идеи за ключови думи. Така че основното предизвикателство е да решите кои са наистина достойни и заслужават да бъдат намерени във вашия кратък списък. По този начин не забравяйте да обърнете точно внимание на следните ключови показатели:

  • Обем на търсенето - основен показател, показващ колко души по държави са използвали ключовата Ви дума в заявката за заявка за търсене ,
  • Кликвания - показва общите перспективи на ключовата дума за генериране на трафик и често използване от купувачите.
  • Сложност - в противен случай, трудност на ключовите думи, която трябва да прецените, за да намерите потенциални най-кратки фрази за търсене, които биха довели до повече трафик към продуктовите Ви обяви.
December 7, 2017
Как да се справя изследването на ключови думи за продуктите на Amazon по правилния начин?
Reply