Back to Question Center
0

Как да подобря продуктовите си обяви в Amazon с търсене на думи?

1 answers:

Продуктовите обяви на Amazon и търсене на думи са може би двете основни области на вашата конкурентоспособност. Искам да кажа, че качеството на заглавието на малката ви обява, описанието на продукта и набор от куршуми за офертата ви - всички те се въртят около правилния избор на ключови думи и тяхното правилно използване. Така че, можете да получите предимство пред конкурентите на Amazon с търсене на думи се справи по правилния начин. И ще ви покажа няколко доста добри опции, за да преминете към проучване на ключови думи, ориентирани към електронната търговия, и оптимизиране на списъка с продукти.

Но преди да започнем, препоръчвам да се направи двойна проверка, за да се избегнат поне следните въпроси:

  • и куршумите не са богати на ключови думи и ключови фрази за дългосрочна опашка.
  • Всеки споменат раздел изглежда прекалено наситен с ключовите думи, като по този начин прави всичко преувеличено.
  • Имайки недостатъчен брой изображения или нискокачествено визуално съдържание (имайте предвид, че само с едно или две изображения на продукт никога няма да стигнете никъде - нека го изпитаме).
  • Липсва критична информация в раздела с описание на продукта или поле с куршуми.

След като се уверите, че всичко е наред с вашите собствени списъци с продукти, е време да намерите някои обещаващи възможности за Amazon с търсене на думи. По този начин ще трябва да получите голяма картина на ключовите целеви ключови думи, използвани от най-близките конкуренти. От друга страна, обаче, е необходимо да се разберат истинските тенденции в търсенето на думи от Амазонка, за да се извлече максимална полза от дългосрочните заявки, използвани от живите купувачи там. Тук е, когато тези специфични ключови думи софтуерни инструменти влезе в игра! Сред богатата гама от различни опции мога да препоръчам следните двама онлайн помощници с доказана ефективност.

  • Merchant Words е чудесен инструмент за търсене на думи в Amazon. Той може да ви помогне да продължите да подобрявате продуктовите си страници, така че да съответстват на реалните искания на купувачите. В крайна сметка - да се показва в горната част на съответното търсене. Опитайте Merchant Words, за да разберете точно какви термини имат най-високите обеми за търсене, за да се адаптирате. Обърнете внимание, че тази опция е създадена специално за платформи за електронна търговия и по-специално за фирми за доставка на отпадъци. Сред най-силните си страни, инструментът също събира най-използваните ключови думи не само на самия Амазон, но събира най-използваните фрази от другите места като Jet и Walmart.
  • Обхватът може да се превърне в добър приятел на всеки умен търговец, продаващ на Amazon. Нещо повече - тази ключова дума и инструмент за изследване на продукти показва крайната си мощ, когато се нуждаете от толкова ценно конкурентно прозрение. Просто казано, Обхватът може да ви помогне да откриете най-добрите от най-ефективните ключови думи и фрази за търсене на водещите продавачи на Amazon rank. Същевременно този инструмент може да ви покаже потенциално ефективни ключови думи, които ви дават разумни предложения за популярни ключови думи, които вероятно заслужават вашето прецизно внимание във времето. Обхватът има и уникална вградена функция, която позволява оптимизиране на НПК кампании, така че те да работят с максимална ефективност. Така че, не се колебайте да опитате и да видите какви ниши очакват точно за вашата перфектно оптимизирана продуктова обява. Късмет!
December 7, 2017
Как да подобря продуктовите си обяви в Amazon с търсене на думи?
Reply