Back to Question Center
0

Можете ли да ми покажете най-ефективния инструмент за търсене на Amazon за ценообразуване?

1 answers:

Дори с перфектно търсения продукт, е почти невъзможно да започне да доминира този претъпкан пазар на Amazon. Искам да кажа, че самият продукт и вашият малък обем едва ли ще ви помогнат да спечелите тази неприятна конкуренция, освен ако не се справите с планирана ценова проверка и винаги останете готови на каквито и да е колебания или коригиране на табелите на конкурентите ви, например когато провеждате промоционална кампания горещи елементи. Тук е, когато неизбежно ще ви е необходим специално изработен инструмент за търсене на Amazon, за да проследявате ценообразуването и винаги да се актуализирате с предложения, както и с предупреждения и известия. Ето някои доста добри инструменти и онлайн рамки, за да се справите веднъж завинаги с въпроса за ценообразуването на уеб магазина си за доставка на отпадъци.

Логика на продавача

Това е страхотна възможност за всеки продавач на електронна търговия и дори експерти по дигитален маркетинг. Тя може да се използва на Amazon като инструмент за търсене за цялостен анализ на цените и целенасочена ценова оптимизация на продуктите. Просто казано, този инструмент прави нещата много по-лесни - той може да ви помогне да посочите правилната ценова политика, която потенциално може да пристигне в продажбите, и същевременно да поддържате разумно здравословен марж. Логиката на продавача също може да се превърне в солидна основа за следните ключови стратегии за ценообразуване на Amazon, като Buy Box, Position, Sales, както и подход Same Price, за да победи най-близките опоненти там.

Appeagle

Друг инструмент за търсене от Amazon, който можете да използвате за ценовия анализ, за ​​да създадете свой собствен стратегически план, работещ почти самостоятелно. Упълномощавайте себе си с автоматични модели на преоценка и доминирайте високо конкурентен пейзаж на Amazon с критичен поглед върху цените, които продават. Съществува и специална платформа, която се отличава с платформата, която идва с Appeagle, тъй като този инструмент може да се възползва еднакво и от други пазари като Walmart.

Keepa

Keepa е международно поддържан инструмент за търсене и проследяване на цените, който обхваща около дузина различни страни. Сред другите основни характеристики този инструмент за търсене и проследяване на Amazon изглеждаше изключително полезен, като ми предостави удобни графики за история на цените, сигнали за спад на цените или наличност, широки исторически данни, налични в моя браузър, бърза проверка за най-новите подробности и тенденциите в ценообразуването, както и неговия много лесен и удобен бенчмарк анализ срещу най-успешните продавачи на Amazon.

Repricer Express

Това е последната опция, която бих искал да ви покажа днес. RepricerExpress комбинира най-доброто от маркетинговата автоматизация, за да ви служи на Amazon като инструмент за търсене и софтуер за оптимизация на цените - всичко това в едно. Според разработчика, това широко решение залага само на най-новите данни, които да помогнат на малките ви обяви за продажба с кацане в Кутията за купуване и потенциално могат да доведат до изписването на продуктите Ви в полето за избор на повече опции. Установих, че е от полза да победя ценовите тагове на моите опоненти с определена сума, да направя незабавно ценово съвпадение с най-новите тагове, зададени само от най-продаваните в Amazon, и да улесня, като целенасочено изключвам определен конкурент на пазара като конкурент ,

December 7, 2017
Можете ли да ми покажете най-ефективния инструмент за търсене на Amazon за ценообразуване?
Reply