Back to Question Center
0

Как да търсите най-добрият начин за стратегиите на Amazon Top Seller?

1 answers:

Всеки, който продава на този претъпкан пазар, трябва да знае как да търси продуктите на Amazon от най-продаваните, стратегиите, както и да следи ценообразуването и да поддържа други интелигентни схеми с доказана употреба там. Но как да намерите правилните възможности и да установите най-добрите практики на конкурентите си, без да отделяте твърде много време и усилия? Тъй като вече има толкова много работа за вас и толкова много неща, които да оптимизирате с продуктовите си обяви и ценовата стратегия. За щастие няма недостиг на онлайн инструменти и софтуер за търсене на констатации на бестселърите на Amazon - като се започне от снабдяването с продукти, ценовата политика, условията на доставка, отзивите на клиентите, научните изследвания на ключови думи, както и най-добрите начини за популяризиране на продуктите, успешни търговци на електронна търговия. Както казах, в отворен достъп има достъпни множество различни онлайн помощници. Но по-долу ще ви покажа само три от най-добрите ми инструменти. Аз лично използвах следните опции, за да търся възможности за продажба на Amazon - Scout на джунглата, AMZ Tracker и Scope - всеки от тях има доказана ефективност, така че нека да разгледаме кратък обзор.

Скаут за джунглата

Първият онлайн инструмент за търсене на най-продаваните решения на Amazon е Jungle Scout. Препоръчвам да го изпробвате преди всичко друго, за да разберете веднага кои продукти са най-търсени на Amazon и какви ниши вече са популярни за продавачите там. Всъщност, Джунгъл Скаут е признат от много топ успешни търговци на Amazon като най-доброто средство за изследване на продуктите, базирани на данни. Тази опция говори сама за себе си, което определено ви заслужава да използвате или поне да имате първия си опит. Ето някои основни предимства, които идват с този онлайн инструмент: широка база данни за изчерпателни ключови показатели (както за вашите, така и за вашите конкуренти), помага за откриване на скрити възможности и по-малко конкурентни приходи, ловец на ниши, за да ви даде предимство при реална конкуренция, и още по-различни функции, необходими за успешен скок на нов пазар.

AMZ Tracker

Този инструмент показва най-силните страни, когато трябва да търсите ключови думи за продавача на Amazon. В същото време този инструмент, ориентиран към изследване на ключови думи, може да ви помогне с още по-ценно прозрение относно реалните обеми на търсене и заявките за ключови думи с дълги опашки, използвани от активните купувачи на Amazon най-често. Освен това, AMZ тракерът разполага с вградена функция за оптимизиране на SEO, за да покаже какво може да се направи с оптимизирането на продуктовите си обяви за максимални резултати.

Обхват

Подобно на предишния инструмент за ключови думи, Scope съчетава изследването на ключови думи с конкурентния анализ на продуктите. Сред другите функции този онлайн помощник е наистина страхотен, когато става дума за оптимизиране на кампанията на НПК, търсене на нови възможности за ниша, както и ефективно управление на риска с всички необходими изчисления на данните, за да видите голяма картина на скоростта на продажбите и разходите за FBA , Препоръчвам да използвате този инструмент, за да съберете заедно най-добрите констатации на вашите опоненти на пазара - да развиете своя собствена стратегия за продажба, която наистина работи.

December 7, 2017
Как да търсите най-добрият начин за стратегиите на Amazon Top Seller?
Reply