Back to Question Center
0

Семалт: Безплатни уеб скрепери за програмисти

1 answers:

Ако някога сте имали нужда да изтегляте данни от сайтове на трети страни, шансовете са предпочитаните официални приложни програмни интерфейси (API). Съществуват обаче някои уеб скриптори в интернет, които могат да улеснят работата ви, а като програмист или разработчик можете да извлечете данни от толкова сайтове, колкото искате.

1. Scraper за данни:

Data Scraper е проста, но мощна и полезна програма за изстъргване на уеб. Той не само изтрива изображения и текстове, но също така анализира списъци и таблици от една или няколко страници. След това този инструмент преобразува или съхранява извлечените данни в XLS и CSV файлове. Тя е безплатна и разполага с много функции. Програмистите и професионалните разработчици обаче трябва да използват платената версия, която идва с много функции и не изисква кодиране.

2. Web Scraper:

Web Scraper е разширение за Chrome, което може лесно да се интегрира с браузъра ви в Google Chrome. Тя позволява на потребителите да създават Sitemap, за да покажат начина, по който трябва да се управлява даден сайт и вида на данните, които трябва да се остъргват. Програмистите и разработчиците просто трябва да добавят това разширение към Chrome и да започнат да извличат данни.

3. Scraper:

Когато става въпрос за извличане на данни, разработчиците и програмистите трябва да се справят с много предизвикателства. Въпреки това, с Scraper, работата им може да се извърши по-бързо и по-лесно от всякога. Това е лесен за използване уеб скрепер, който може да извлича данни под формата на таблици, изображения, списъци и текстове. Трябва само да кликнете върху бутона Scrape от горното дясно меню и да оставите този инструмент да свърши своята работа.

4. Octoparse:

Octoparse идва с мощни опции и е един от най-добрите уеб стъргалки в интернет..Той може лесно да обработва статичните и динамичните ви сайтове с AJAX, "бисквитки" и Javascript. Просто трябва да изтеглите тази програма и да я активирате. Той също така ще скрие съдържанието, което може да не искате да извлечете, и неговата услуга за облаци ви позволява да извлечете огромно количество данни в рамките на няколко минути.

5. ParseHub:

Parsehub е известна програма за изтриване на уеб, която събира данни от сайтове и блогове, които използват JavaScript, "бисквитки" и технологията AJAX. Тя има уникална технология за машинно обучение, която може безпроблемно да чете, оценява, трансформира и анализира съответните данни.

6. Visual Scraper:

Visual Scraper е чудесно за тези, които искат да извлекат изображения и видео файлове. Това е безплатен уеб скрепер, който идва с прост интерфейс "point-and-click" и е широко използван за събиране на съответните данни от интернет. Ще получите данни в реално време от желаните страници и ще ги експортирате под формата на XML, CSV, SQL и JSON.

7. Outwit Hub:

Този безплатен софтуер има много функции и е най-подходящ за вашите Windows, Linux и други операционни системи. Тя ще ви позволи да остъргвате данни от повече от петдесет хиляди уеб страници. Първокласната версия обаче може да изстърже над 130 000 уеб страници без никакъв проблем.

8. Dexi.io: ​​

Известен също като CloudScrape, Dexi.io е известен уеб браузър. Тя позволява на потребителите да изстъргват данни и предоставя три различни вида роботи, за да може лесно да се работи. Той може да изпълнява задачи, свързани с обхождане, извличане и тръбопроводи за данни.

9. Webhose.io:

Webhose.io е безплатна програма, която ни предоставя анонимни уеб прокси сървъри и получава работата възможно най-скоро. Той не само изстъргва вашите сайтове, но също така архивира данни; това означава, че няма да се притеснявате за загубата на полезна информация, тъй като тя ще бъде запазена в папката "Архив".

December 7, 2017
Семалт: Безплатни уеб скрепери за програмисти
Reply