Back to Question Center
0

Semalt представя най-добрите инструменти за уеб браузъри за изтриване на уеб сайтове

1 answers:

Уеб обхождането, често разглеждано като уеб scraping, автоматизираният скрипт или програма разглежда мрежата методично и изчерпателно, като насочва към новите и съществуващите данни. Често информацията, от която се нуждаем, е в капан в блог или уеб сайт. Въпреки че някои сайтове полагат усилия да представят данните в структуриран, организиран и чист формат, много от тях не успеят да направят това. Обхождането на данни, обработката, остъргването и почистването са необходими за онлайн бизнес. Ще трябва да събирате информация от няколко източника и да я запазите в собствените бази данни за бизнес цели. Рано или късно ще трябва да преминете през онлайн форуми и общности, за да получите достъп до различни програми, рамки и софтуер за заснемане на данни от даден сайт.

Cyotek WebCopy:

Cyotek WebCopy е един от най-добрите уеб скрепери и роботи в интернет. Известен е с уеб-базирания, лесен за ползване интерфейс и ни улеснява да следим множеството обхождания. Освен това тази програма е разширяема и се предлага с няколко базисни бази данни. Той също така е известен със своите съобщения опашки подкрепа и удобни функции. Програмата може лесно да пробва отново неуспешните уеб страници, да обходи уебсайтове или блогове по възраст и да изпълнява различни задачи за вас. Cyotek WebCopy просто се нуждае от две до три кликвания, за да свърши работата ви и лесно да обхожда данните ви. Можете да използвате този инструмент в разпределените формати с множество роботи, работещи наведнъж. Тя е лицензирана от Apache 2 и е разработена от GitHub..

HTTrack:

HTTrack е известна библиотека за обхождане, която е изградена около известната и гъвкава библиотека за разглеждане на HTML, наречена Beautiful Soup. Ако смятате, че вашият уеб-обхождане трябва да бъде сравнително прост и уникален, трябва да опитате тази програма възможно най-скоро. Това ще направи процеса на обхождане по-лесен и прост. Единственото нещо, което трябва да направите, е да кликнете върху няколко полета и да въведете URL адресите на желанието. HTTrack е лицензиран под лиценза MIT.

Octoparse:

Octoparse е мощен инструмент за изстъргване на мрежата , който се поддържа от активната общност на уеб разработчиците и ви помага да изградите удобно вашия бизнес. Освен това, той може да експортира всички видове данни, да ги събира и да ги записва в множество формати като CSV и JSON. Освен това има няколко вградени или разширения по подразбиране за задачи, свързани с обработката на "бисквитките", паролите на потребителски агенти и ограничените роботи. Octoparse предлага достъп до API за изграждане на лични допълнения.

Getleft:

Ако не се чувствате комфортно с тези програми поради техните проблеми с кодирането, можете да опитате Cola, Demiurge, Feedparser, Lassie, RoboBrowser и други подобни инструменти. По някакъв начин, Getleft е друг мощен инструмент с много опции и функции. Като го използвате, не е нужно да сте експерт по PHP и HTML кодовете. Този инструмент ще направи процеса на обхождане на мрежата по-лесен и по-бърз от други традиционни програми. Тя работи точно в браузъра и генерира малки XPaths и определя URL адреси, за да ги обходим правилно. Понякога този инструмент може да бъде интегриран с премиум програми от подобен тип.

December 7, 2017
Semalt представя най-добрите инструменти за уеб браузъри за изтриване на уеб сайтове
Reply