Back to Question Center
0

Седем популярни програми за изтриване на уеб в Интернет - Семалт Експертно мнение

1 answers:

Данните, показвани на различни сайтове и блогове, стъргалки. Можете ръчно да копирате и поставяте полезни данни в Word документ или да инсталирате програма за остъргване на мрежата на вашата машина. Независимо от начина, по който избирате, ще имате пълен достъп до желания текст и изображения. Софтуерът за скара на уеб автоматично зарежда и извлича данни от различни сайтове въз основа на вашите изисквания. Някои от най-добрите и най-полезни програми са споменати по-долу.

1. Артикул за изтриване на уеб сайт:

Използвайки този софтуер за изтриване на уеб, лесно можете да запазвате данните си под формата на CSV файлове или да импортирате тези файлове в офис инструменти или уеб бази данни. Този инструмент е чудесно за извличане на изображения от тежки уеб сайтове и работи върху метеорологични, пътни и хотелски портали, извличайки данните им за секунди.

2. Web Scraping Library:

Това е една от най-мощните програми за изтриване на уеб. Тя е безплатна и създава добре структурирани и организирани файлове за вас. Най-хубавата част е, че може да помогне за извличането на съдържание от различни уеб приложения и да се превърне в JSON формат, електронни таблици и Linq кодове.

3. CatchaPage:

CatchPage работи ефективно както за програмисти, така и за програмисти и не се нуждае от вас да плащате много за своята премия версия..Това е една от най-мощните програми за изтриване на уеб, която без проблем извлича данни от жълти страници, бели страници и огромни директории.

4. Craigslist Web и Email Extractor:

Свободната версия на този уеб извличащ е широко използвана от маркетинг социални медии, SEO специалисти и големи организации. Можете да получите много данни, без да се притеснявате за неговото качество. Craigslist уеб и имейл екстрактор е добър както за вашите уеб сайтове и имейли и може да извлече всички полезни текстове и изображения в рамките на часове.

5. Извлечете навсякъде:

Ако сте уморени от традиционните премиум програми за изтриване на уеб и активно търсят подходяща алтернатива, Навсякъде. Това е една от най-мощните програми и помага за събирането, организирането и съхраняването на данни, независимо от тяхното количество и сложност. С този инструмент можете да получите желаните данни в рамките на секунди, а не часове. По този начин тя спестява време и енергия и дава най-точни резултати.

6. File Email и Web Scraper:

File Email и Web Scraper ви позволяват да извлечете всички имейл адреси и уеб съдържание и можете да копирате и поставяте тези данни във вашите Word файлове. Алтернативно, той може да запазва CSV файлове, PDF файлове и XML файлове за вас в собствената си база данни, до която имате достъп, когато имате нужда.

7. FMiner:

FMiner е безплатна програма и един от най-мощните извличане на уеб страници, извличане на уеб данни, събиране на уеб страници, обхождане на интернет и програми за изтриване на екрани. Можете да го използвате като основен визуален уеб скрепер, тъй като този инструмент извлича текстове и изображения. Той може също така да извлича полезно съдържание от видеофайловете и да изпълнява различни задачи в рамките на няколко минути. Най-хубавата част е, че тя или ще съхрани данните в собственото си устройство за съхранение в облак, или ще го изтегли на вашата машина.

December 7, 2017
Седем популярни програми за изтриване на уеб в Интернет - Семалт Експертно мнение
Reply