Back to Question Center
0

Семалт: Най-добрият безплатен уеб софтуер за скара

1 answers:

Инструменти и софтуер за изтриване на уеб са разработени за извличане на информация от различни обекти и блогове. Те също така се наричат ​​програми за събиране на уеб или средства за извличане на данни в мрежата. Ако се опитвате да съберете данни за сайта си, можете да използвате следните програми за извличане на уеб и да изтеглите нови или съществуващи данни без никакво възбуждане.

Outwit Hub

Outwit Hub е невероятна програма за извличане на уеб, която се използва за събиране на данни от стотици до хиляди сайтове. Тази програма помага за извличането и обхождането на уеб страници в рамките на секунди. Можете да използвате или експортирате тези страници в различни формати като JSON, SQL и XML. Той е известен най-вече с удобния за потребителя интерфейс, а неговият план за премия струва около $ 50 на месец с достъп до над 100 000 висококачествени уеб страници.

Fminer.com

Това е друг изключителен инструмент за екстракция на лента . Fminer.com ни предоставя лесен достъп до структурирани и добре организирани данни в реално време. Тогава обхожда тези данни онлайн и поддържа повече от 200 езика, като запазва данните ви в различни формати като RSS, JSON и XML. Нека тук ви кажем, че Webhose.io е базирано на браузър приложение, което използва изключителна информация, докато обхожда или извлича уеб страниците ви..

Опростено PHP Scraper

Това е една от най-добрите програми за уеб добив досега. Опростеният PHP Scraper формира набор от данни, като импортира информация от конкретни уеб страници и експортира данни в CSV. Лесно е да изстържете от стотици до хиляди уебсайтове и блогове в рамките на минути, използвайки тази програма. Опростеният PHP Scraper използва най-модерните технологии, за да доставя много данни ежедневно, което е необходимо за повечето фирми и големи марки. Тази програма идва както в безплатни, така и в платени версии и може лесно да бъде инсталирана на Mac, Linux и Windows.

ScraperWiki

ScraperWiki предоставя поддръжка на голям брой потребители и събира данни от всеки тип сайт или блог. Това не изисква изтегляне; това означава, че просто трябва да платите за своята премия версия и програмата ще ви бъде изпратена чрез имейл. Можете незабавно да запазите събраните данни на устройството за съхранение в облак или на собствения си сървър. Тази програма поддържа както Google Диск, така и Box.net и се експортира като JSON и CSV.

ParseHub

ParseHub е разработен за индексиране или обхождане на няколко уеб страници без нужда от JavaScript, AJAX, сесия, "бисквитки" и пренасочване. Това приложение използва специална технология за машинно обучение и разпознава както прости, така и сложни документи, генерирайки файлове въз основа на вашите изисквания. ParseHub е мощно уеб приложение, достъпно за потребителите на Mac, Linux и Windows. Безплатната версия има ограничени опции, затова е по-добре да изберете опцията за премия.

Скрепер

Скреперът е най-известен със своите безплатни и първокласни версии. Тази програма за изтриване на уеб е базирана на облак и помага всеки ден да се извлича от стотици до хиляди уеб страници. Някои от най-изявените опции са Crawlera, Bot Counter Measure и Crawl Builder. Scraper може да превърне целия ви сайт в добре организирано съдържание и автоматично да го запазва за офлайн използване. Планът за премии ще Ви струва около $ 30 на месец.

December 7, 2017
Семалт: Най-добрият безплатен уеб софтуер за скара
Reply