Back to Question Center
0

Най-полезни инструменти за изстъргване на сайт за разработчици - Кратък преглед от Semalt

1 answers:

Интернет обхождането се прилага широко в различни области в наши дни. Това е сложен процес и изисква много време и усилия. Различните инструменти за уеб робот обаче могат да опростят и автоматизират целия процес на обхождане, като правят данните лесни за достъп и се организират. Нека да разгледаме списъка с най-мощните и полезни инструменти за уеб роботи досега. Всички инструменти, описани по-долу, са доста полезни за разработчиците и програмистите.

1. Scrapinghub:

Scrapinghub е инструмент за извличане на данни на базата на облак и инструмент за уеб обхождане. Тя помага от стотици до хиляди разработчици да донесат ценната информация без никакъв проблем. Тази програма използва Crawlera, която е умен и невероятен ротатор на прокси. Той поддържа обходната мярка за заобикаляне на бот и обхожда уебсайтовете, защитени с bot, за секунди. Освен това, той ви позволява да индексирате сайта си от различни IP адреси и различни местоположения, без да се нуждаете от управление на прокси сървъри. За щастие този инструмент идва с изчерпателна опция HTTP API, за да постигнете незабавно нещата.

2. Dexi.io: ​​

Като уеб браузър, базиран на браузър, Dexi.io ви позволява да изстържете и извличате прости и разширени сайтове. Тя предоставя три основни опции: екстрактор, верига и тръби. Dexi.io е един от най-добрите и невероятни уеб scraping или уеб програми за обхождане за разработчици..Можете да запазите извлечените данни в собствената си машина / твърд диск или да ги хоствате на сървъра на Dexi.io в продължение на две до три седмици, преди да станат архивирани. Webhose.io:

Webhose.io позволява на разработчиците и уеб администраторите да получават данни в реално време и обхождат почти всички типове съдържание, включително видеоклипове, изображения , и текст. Можете да извлечете допълнителни файлове и да използвате широк спектър от източници като JSON, RSS и XML, за да запазите файловете си без никакви проблеми. Освен това този инструмент ви помага да осъществите достъп до историческите данни от неговата секция Архив, което означава, че няма да загубите нищо през следващите няколко месеца. Тя поддържа повече от осемдесет езика.

4. Внос. Io:

Разработчиците могат да създават частни набори от данни или да импортират данни от конкретни уеб страници в CSV чрез Import.io. Това е един от най-добрите и най-полезни инструменти за обхождане или извличане на данни в мрежата. Той може да извлича 100 страници в рамките на секунди и е известен със своя гъвкав и мощен API, който може да контролира Import.io програмно и ви дава достъп до добре организираните данни. За по-добра практическа работа на потребителите тази програма предлага безплатни приложения за Mac OS X, Linux и Windows и ви позволява да изтегляте данни както в текстови, така и в графични формати.

5. 80legs:

Ако сте професионален разработчик и активно търсите мощна програма за обхождане на уеб, трябва да опитате 80legs. Това е полезен инструмент, който извлича огромни количества данни и ни осигурява високопроизводителни материали за уеб обхождане за нула време. Освен това 80legs работи бързо и може да обходи много сайтове или блогове само за секунди. Това ще ви позволи да извлечете цялата или частична информация от сайтове за новини и социални медии, RSS и Atom емисии и частни блогове за пътуване. Тя също така може да запази добре организираните и добре структурирани данни в JSON файлове или Google Документи.

December 7, 2017
Най-полезни инструменти за изстъргване на сайт за разработчици - Кратък преглед от Semalt
Reply