Back to Question Center
0

Мощни програми за извличане на уебсайтове за вашия бизнес според Semalt

1 answers:

Независимо дали трябва да използвате данни за вашия бизнес, няма нищо по-лошо от това да чакат страниците да се заредят в Netscape Navigator или Internet Explorer. Докато сърфирате в интернет, може да срещнете проблема с бавната връзка и да загубите повечето от данните, от които се нуждаете. Ако разглеждате тежък уеб сайт или блог с хиляди страници, ще трябва да щраквате с мишката многократно, за да ги отворите правилно. За щастие специални програми за извличане на уеб ви помагат лесно да зареждате любимите си сайтове без никакъв проблем. Екстрактор в мрежата всъщност е специална програма, която помага на изследователи, журналисти, студенти, бизнесмени и търговци да извличат удобни данни и да разглеждат различни уеб страници с висока скорост. Тук са описани някои от най-надеждните инструменти.

1. SurfOffline:

SurfOffline е един от най-добрите и най-известни уеб екстрактори в интернет. С този инструмент можете да решите колко елементи искате да изтеглите и няма ограничение за броя страници, които да бъдат извлечени. Също така, не се нуждаете от FTP на уебсайта си, за да изтеглите данните. Този инструмент е съвместим с Windows, Vista, XP и други подобни операционни системи.

2. Екстрактор на уебсайтове:

Това е една от най-готините и широко известни програми за уеб извличане. Уебсайтът eXtractor е подходящ както за програмисти, така и за непрофесионалисти и прави онлайн изследването лесно и бързо. Можете да изтеглите целия уеб сайт или части от него с помощта на този мощен инструмент..Известен е с удобния за потребителя интерфейс и контролен панел, който ви помага да структурирате и организирате всички данни по по-добър начин. Уеб сайтът eXtractor е съвместим с всички версии на Windows и iPhone устройства.

3. SiteSucker:

Sitesucker е основно програма за Mac, която помага за изтегляне на уеб сайт и води до промени във вашата интернет връзка. Той лесно може да копира желаните страници, снимки, стилови листа и PDF файлове на твърдия ви диск за офлайн употреба. Трябва само да въведете URL адреса в интерфейса на SiteSucker и той автоматично ще изтегли желаните данни. Тази програма изисква Mac OS X 10.11 и може да бъде изтеглена от сайта на SiteSucker.

4. Grab-a-Site:

Grab-a-Site е един от най-мощните и всеобхватни Той работи както офлайн, така и онлайн и може да създава копия на уебсайт няколко пъти заедно с поддържащите файлове като графики, страници, звукови файлове и видеоклипове. Този инструмент може също така да вземе файлове от различни сайтове едновременно, като спести много време и енергия. Той е съвместим с вашите ASP, PHP, Cold Fusion и JR езици и може да ги превърне в статичен HTML. Тази безплатна програма работи на Windows 7, Vista, XP, Windows Me и Win98.

5. WebWhacker 5:

Най-новият браузър на Blue Squirrel се нарича WebWhacker 5. Той може да копира цял сайт на вашия твърд диск за офлайн потребители и служи като обучение сайт за преподаватели и студенти. Лесно е да настроите и редовно да следите данните си за качество, да ги организирате и актуализирате според вашите изисквания. Освен това WebWhacker може да дублира структурите на директорията на вашия сайт и да е съвместим с Vista, XP и Windows 7.

December 7, 2017
Мощни програми за извличане на уебсайтове за вашия бизнес според Semalt
Reply