Back to Question Center
0

Semalt предоставя полезни въпроси на Топ 5 уеб скрепери

1 answers:

Често информацията, от която се нуждаем, се улавя в даден сайт не може да го одраска или да го обходи добре. Въпреки че някои сайтове полагат усилия да представят данни в чисти и структурирани формати, другите не могат да предоставят никаква възможност за обхождане или за извличане на данни от мрежата. Ето защо ще трябва да имаме достъп до най-добрите уеб роботи, миньори и стъргалки. Тук обсъдихме първите пет инструмента в това отношение.

1. Webhose.io:

Webhose.io ни позволява да получаваме данни в реално време от онлайн ресурси и сайтове. Най-хубавата част е, че тази програма минава и обхожда местата удобно и представя данните в чист и добре организиран формат. Това също ни позволява да изстъргваме данни въз основа на техните ключови думи, фрази, езици и природа. Крайните резултати могат да бъдат получени под формата на XML, RSS и JSON файлове. Въпреки че тази програма е безплатна, можете да получите достъп до нейната премия версия, ако искате да използвате Webhose.io за търговски цели. Платеният план ще ви позволи да изпратите множество HTTP заявки до главния сървър, което ще ви улесни при остъргването и обхождането на сайтовете.

2. Скрап:

Scrapy е мощна и невероятна рамка за остъргване и обхождане в интернет. Най-добрата част е, че тази програма се поддържа от общност от експерти, с които можете да се свържете с полезни съвети и

3. Outwit Hub:

Ако не се чувствате комфортно с кодовете, Outwit Hub ще ви предостави полезния визуален интерфейс, който ви улеснява да обхождате и монтирате данните, а неговата хоствана версия е достъпна на официалния сайт, а безплатната версия може да бъде изтеглена от всеки онлайн магазин.

4. Octoparse:

Точно като Outwit Hub, Octoparse е мощен уеб скрепер, робот и миньор на данни. динамични сайтове, използващи Javascript, "бисквитки", пренасочвания и AJAX. Тази уеб програма ще ви помогне да извлечете всеки сайт или бл og и ще извлича както основни, така и разширени типове данни. Цялата ценна информация, от която се нуждаете, може да се основава в зоната за съхранение на облаци "Octoparse". Тя ви позволява да извличате насипни уеб сайтове в рамките на един час и ще получите най-доброто качество с Octoparse API. Позволете ми да ви кажа, че този безплатен софтуер поддържа само Windows и не е достъпен за друга операционна система.

5. Web Scraper за Chrome:

Ако имате Google Chrome като основен уеб браузър, трябва да изберете Web Scraper. Това е изключителна програма за обхождане и добив, която ви позволява да създавате sitemaps както за личните си блогове, така и за уеб сайтовете на бизнеса. Просто трябва да изтеглите, инсталирате и добавите този скрепер към вашия браузър Chrome и да разберете как ще извлича данни от вашите уеб сайтове. Можете също така да импортирате Sitemap или да използвате шаблоните му, за да подобрите общото виждане и ефективността на уебсайта си. Тя ще запази извлечените данни в CSV файловете или в собствената си папка Архив.

December 7, 2017
Semalt предоставя полезни въпроси на Топ 5 уеб скрепери
Reply