Back to Question Center
0

Инструменти за изстъргване на уебсайтове за извличане на всички връзки от страница - съвет за семал

1 answers:

Извличането на връзки от уеб страниците винаги е било трудно. Трябва да копирате желаните връзки един по един, и това е доста монотонен и изморителен. Има обаче някои уеб програми, за да извлечете всички връзки от желаните уеб сайтове и блогове без никакъв проблем. Най-хубавото е, че тези програми могат да бъдат интегрирани с браузърите IE, Firefox, Chrome и Safari.

1. IWebTool Link Extractor:

IWebTool Link Extractor е популярен уеб-базиран софтуер и разширение за Firefox. Тя ще ви помогне да изтеглите данните си директно на вашата машина. След като бъде инсталирана и активирана, тази програма ще направи процеса на изстъргване по-лесен и ще бъде по-бърз. Извличането на данни от новинарски сайтове, туристически портали и сайтове на фондовата борса никога не е било толкова лесно. С този софтуер можете да изпълнявате много задачи без никакъв проблем. Тя позволява само пет заявки на час и инструментът е известно, че работи гладко. Някои от най-важните опции са бутон за заглавие и котва и опция за класиране в страницата.

2. Link Extractor:

Това е друг уеб-базиран инструмент, който извлича всички връзки от желаните уеб страници. Link Extractor е чудесна алтернатива на Web Scraper и Outwit, които са достъпни само за потребители на Google Chrome. За разлика от това, тази програма може да работи добре на всички уеб браузъри и отстранява няколко страници едновременно. Той е известен със свойствата и възможностите за динамично извличане на данни и обработва страници с кодовете си Ajax и Javascript..Показва извлечените данни под формата на удобни таблици и списъци.

3. FireLink Доклад:

Това не е само добавка за Firefox, но и отлична уеб-базирана програма. Той извлича връзки и изтрива данните ви от новинарски сайтове, RSS емисии, блогове и социални медийни профили без никакъв проблем. Той дава възможност за филтриране на данните въз основа на неговите свойства и вашите изисквания. FireLink Report работи чрез сканиране на връзките и актуализиране на наборите от данни.

4. SEM Link Extractor:

SEM Link Extractor е известен и със своите екстракция на връзки и скиорски свойства. Това е една от най-лесните и най-добри програми за извличане на всички връзки от уеб страница. Визуалното му табло ще направи процеса на извличане по-лесен и удобен. Независимо дали искате да изстържете данните от прости линкове или да извършите сложните проекти за извличане на данни, тази програма ще направи всичко за вас без никакъв проблем.

5. SEO Quake Link Extractor:

SEO Quake Link Extractor е друго уеб-базирано приложение. Това не изисква изтегляне и можете да се възползвате от него онлайн. Тя ви помага да извлечете всички връзки от определена уеб страница и да обхождате и извличате данните в реално време. Това ще покаже богатството от връзки под формата на уеб страници на Google и страници с отметки.

6. OutWit Hub Link Extractor:

Ето още един чудесен и изключителен уеб-базиран аспиратор. Този безплатен софтуер за изтриване на уеб поддържа както сложни, така и прости данни на уебсайтовете, които използват javascript, "бисквитки", пренасочвания и AJAX. Той е оборудван с технологията за машинно обучение, може да чете и трансформира данни от един формат в друг. Можете да предприемете до пет проекта с обхождане, като използвате този екстрактор на връзки. Тя подрежда както вътрешни, така и външни връзки и предлага много възможности за филтриране.

December 7, 2017
Инструменти за изстъргване на уебсайтове за извличане на всички връзки от страница - съвет за семал
Reply