Back to Question Center
0

Semalt предлага най-добрите безплатни инструменти за изтриване на уеб, за да извлечете онлайн данни

1 answers:

Някои услуги за изтриване на уеб са известни сред потребителите поради техните прекрасни извличане на данни опции, функции и свойства, докато другите услуги са полезни за нищо. Уеб услугите, които сме обсъждали тук, не са много сложни и могат лесно да остърят голям брой сайтове и блогове. Вярно е, че има много програми за остъргване, но следните са безплатни и ще отговарят на вашите бизнес изисквания.

1. Import.io

Import.io е мощна услуга за извличане на данни, която следва простите методологии за извличане на данни. Това може да изгради вашите лични набори от данни и да импортира данните от една уеб страница в друга. Освен това можете да запазите желаните данни на твърдия диск и Import.io не се нуждае от код, за да изтриете няколко уеб страници.

2. Кутия за изстъргване

Кутията за изстъргване е специално създадена за SEO услуги и предоставя на фирми и специалисти с най-добри услуги за извличане на данни. С други думи, можем да кажем, че това е инструмент за оптимизация на SEO и данни за скрепер. В допълнение, Scrape Box може да изпълнява функции, свързани с търсенето на crawling на двигателя, публикуването на коментари, проверката на връзките, търсенето на ключови думи и оптимизацията на страницата.

3. CloudScrape

CloudScrape е базиран на браузър уеб скрепер и онлайн редактор, който помага за изстъргването на голямо количество данни без никакъв проблем. Тя ни дава възможност да запазваме данните на различни платформи за съхранение в облака, като например "Кутия"..мрежа и Google Диск. Също така можете да запазите данните си под формата на CSV и JSON. Това е едно от най-мощните и изчерпателни услуги за извличане на облаци в интернет, което помага за навигация в сайтове, запълване на формуляри, изграждане на роботи и извличане на данни в реално време.

4. TheWebMiner

TheWebminer е известна програма за онлайн сканиране на данни и служи като мощна автоматизирана и консултантска услуга. От данните в реално време до един сайт, този инструмент ви предоставя точна информация на дневна база в различни формати. Той също така изчиства данните, като елиминира дублираните и несъответстващото съдържание, като ви дава най-добрите възможни резултати.

5. Mozenda

Mozenda е истински и усъвършенстван инструмент за извличане на данни и услуги за извличане на данни. Той се разпознава главно от различни марки и се предлага с разширена архитектура, базирана на облак, която предлага бързо внедряване, по-добра скалируемост и лесен достъп до множество типове данни. Можете да организирате файловете си и да ги експортирате в различни формати, като използвате Mozenda. Тази програма е известна с точността си и не изисква никаква поддръжка.

6. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper е едно гише за автоматизирано извличане на данни от мрежата, извличане на съдържание и събиране на уеб страници. Той е един от най-мощните извличачи на данни в мрежата в интернет. Инструментът събира данни в текстова и графична форма. То след това подрежда данните въз основа на вашите изисквания и резултатите винаги са ценни и полезни.

7. WebHose

WebHose, наричана още Webhose.io, е известна програма за извличане и интегриране на данни в мрежата, която осигурява лесен достъп до данни в реално време и добре структурирани данни. Можете да обхождате хиляди сайтове и онлайн ресурси и да запишете последните неща на повече от 200 езика. Тя ви помага да покриете широк спектър от форуми, новинарски бюра, блогове и онлайн търговци на дребно.

December 7, 2017
Semalt предлага най-добрите безплатни инструменти за изтриване на уеб, за да извлечете онлайн данни
Reply