Back to Question Center
0

Какви са най-популярните най-търсени елементи в Amazon и как можете да се възползвате от тях?

1 answers:

Чудили ли сте се някога кои продукти са най-търсените в Amazon? Тази информация не е скрита от всички. Все пак, не всички средни потребители, както и онлайн търговци, знаят как да го получат. Обаче тези, които търсят продукти за продажба на сайта за електронна търговия или директно чрез Amazon, могат да се интересуват от тази информация.

В тази статия ще обсъдим някои от TOP търсените елементи на Amazon, които могат да ви помогнат да направите състояние. И ако ще получите в капка корабоплаването или електронната търговия бизнес, можете да източник на тези или подобни продукти от едро платформи, като f.i. Alibaba или Aliexpress. Освен това ще обсъдим начините как да създадем маркетингова кампания за успеха на търговията на дребно с тези горещи продукти.

Така че, нека да обсъдим някои горещи нишови продукти на Amazon, които можем да използваме за набирането на пари.

Най-търсени неща в Amazon

Преди да продължим дискусията за TOP търсените продукти на Amazon, бих искал да ви отворя една малка, електронна търговия тайна. За да успеете, трябва да акцентирате върху клиента си, а не върху приходите си. Трябва да намерите проблема на потребителя и да му предоставите най-доброто решение под формата на продукт, който продавате на дребно. За да установите подходящ процес на продажба, трябва да придобиете защо потенциалните Ви клиенти ще харчат пари за това, което предлагате. Винаги има причина зад всяка покупка. Ако знаете тази причина, можете да управлявате процеса на продажба и да правите пари редовно. Най-хубавото е, че трябва дори да популяризирате продуктите си, тъй като потребителите ще се интересуват и от вас. С всичко това беше споменато, че бих искал да кажа, че трябва да се съсредоточите повече върху намирането на основна група от хора, които търсят начин да решат основните си дела. Ако имате късмет да намерите тези хора, можете да ги продадете на няколко продукта, свързани с техните проблеми, вместо само един.

Така че, сега, когато имате представа къде да започнете своя бизнес за електронната търговия, можем да продължим към най-търсените от Amazon продукти.

В наши дни компютърните монитори имат най-високо ниво от търсенето, дължащо се на пълна автоматизация на работните процеси и производството.Те са съвместими със същите предназначение устройства като таблети и лаптопи.

Те са масово закупени от големи предприятия и цифрови компании, тъй като те могат да бъдат полезни за номера

Компютърните монитори са предназначени за хора с увреждания, които имат нужда от големи компютърни монитори за своите служители, а освен това персоналът ви може да се интересува от графични дизайнери, геймъри и обикновени потребители на компютри,

Сред най-добре закупените компютърни монитори, можем да различим следните марки - HP, LG, ASUS, Samsung, и Pixie

  • Игрални столове

Игралните гейми са модерни в наши дни поради нарастването на онлайн хазартната индустрия. Всички игрални столове са скъпи по подразбиране, тъй като те все още са най-търсените продукти на Amazon. Тези видове столове са поставени в нишата, която има много разходи като игрално оборудване, периферни устройства и т.н.

Можем да наблюдаваме широка гама от цени в тази пазарна ниша. Цената на един игрален стол може да започне с $ 500 и да се повиши до $ 20,000.

Аудиторията, която може да се интересува от тези изключителни продукти, включва ентусиасти на игри, професионални геймъри, игрални тестери, спортни фенове и играчи за компютърни и видео игри.

Сред най-добре класираните марки в пазарните ниши за игрални зали можем да различим следното - Openwheeler, Playseat, Commander и E-WIN.

Друга любима група от продукти, които могат да ви донесат значителна печалба, са GPS устройства , Почти всички шофьори използват тези устройства, за да навигират до местоназначението, от което се нуждаят. GPS устройствата предоставят на потребителите по-точни карти и пътища, отколкото смартфоните. Не е необходимо да разчитате на карти и пътни указателни табели, когато имате GPS устройство. Така че, тя може да бъде използвана като бъдещо доказателство..Освен това тези устройства са преносими и могат да се използват навсякъде. При продажбата на дребно на този вид продукти вие ще помогнете на потребителите да решат проблемите си. Това означава, че ще бъдете полезни и вашите продукти ще бъдат в голямо търсене.

Потенциалните купувачи на GPS устройства са таксиметрови шофьори, авантюристи, шофьори, обикновени шофьори, шофьори за първи път, полицейски служители и всички бизнесмени, които трябва да се насочат към бизнес и срещи.

Най-продаваните марки GPS устройства включват Garmin, Samsung и Rand.

Как да успеем на Amazon да продава тези TOP търсени продукти?

На първо място, трябва да създадете сайт за преглед около продукт, който искате да продадете на дребно, и да се опитате да класирате този сайт в мрежата. Трябва да популяризирате този сайт на добре известните търсачки като Google или Bing от вашата целева заявка. Трябва да направите списък на най-подходящите за вашата пазарна ниша електронна търговия ключови думи. Така че, вие ще се нуждаете от добра кампания за оптимизиране на търсачките или да инвестирате пари в изграждането на връзки чрез частни блог мрежи или партньорски програми. Можете да се възползвате от следните следните авторитетни сайтове за преглед: Потребителско търсене, потребителски отчети, CNet и ангажирани.

На втория етап можете да създадете уеб сайт за сравнение на цени. Тук можете да сравнявате гама от едни и същи ниша продукти, показващи цените на различни търговци на дребно. Сравнителните сайтове не се основават единствено на оптимизацията на търсачките и могат да направят трафик от различни уеб източници. Осигурете на посетителите на сайта Ви различни функции, ценови правила, модели и опции за сравнение и те ще станат ваши редовни посетители, което ще доведе до реализацията на трафика.

И накрая, можете да създадете ниша блог и да поговорим за вашата ниша продукти като цяло. Това е полезна промоционална техника, която показва способностите ви в тази конкретна сфера и създава позитивен имидж на марката. Трябва да предоставите на вашите читатели авторитет и подходящо съдържание с интересни прозрения и изследвани данни.

Заключение

В тази статия ние събираме най-търсените продукти на Amazon, които се надяват да ви дадат някои идеи за продукти, които да популяризират, за да печелят пари от платформата за търговия на Amazon. Елементите, които споменах в тази статия, имат високите ценови табели и продават добре сред търсещите Amazon, така че имате всички шансове да се справите добре с вашия бизнес в Амазонка.

December 7, 2017
Какви са най-популярните най-търсени елементи в Amazon и как можете да се възползвате от тях?
Reply