Back to Question Center
0

Можете ли да ми покажете добър инструмент за увеличаване на продажбите на Amazon?

1 answers:

Преди да започнем, нека се изправим - вашата продуктова обява има твърде много за проследяване и управление, за да успеете да увеличите продажбите на Amazon, като го направите сам. Това би било трудно постижима или дори абсолютно невъзможна задача, освен ако няма да си помогнете с правилния набор от инструменти за проследяване и изследване. За щастие, на пазара има доста различен софтуер. Докато лъвският дял на тези онлайн помощници може да бъде използван безплатно, някои от най-мощните, разбира се, предлагат пълни мазнини версии на платена основа. Както и да е, тук са моите три най-добрите черта решения с доказана ефективност, за да увеличите продажбите си в Amazon и да направите останалата част неща много по-лесно.

  • Обратна връзка Genius - ще бъде добре формулиран отговор на система за преразглеждане на Amazon, която се отнася за всеки купувач напълно удовлетворен разбира се, ако не искате да намерите списък с продукти, изтеглени до дъното на търсенето там. Този инструмент работеше за мен като магия, тъй като бях разтревожен от всеки отрицателен отговор, който претендира за бърза корекция, преди да може да разсее неблагоприятния ефект върху моя бизнес. Нещо повече - можете да използвате Feedback Genius, за да стартирате автоматизирано изпращане на съобщения чрез учтиво искане за най-новите купувачи - просто да поискате оттегляне на положителна обратна връзка или преглед. И това е така, защото поддържането на достатъчно удовлетвореност на клиентите винаги е било доста ефективна стратегия - не само да увеличи продажбите на "Амазон", но и да даде стимул на всеки комерсиален проект.
  • Скаут в джунглата - може да се превърне в най-доброто решение за увеличаване на продажбите на Amazon за тези продавачи, които се оказаха недостатъчни за свеж поглед към съвсем нов продукт, адаптивно ценообразуване или интелигентно разпределение наистина истинско решение на конкуренцията там. Дръжте себе си актуализиран и никога не забравяйте възможности за търсене, поне от време на време. Какви продукти се намират в най-добрите пазарни тенденции в Amazon в момента? Кои ниши напоследък станаха по-претъпкани? Кои иновативни продукти вече са добре поискани и си струва да се показват в продуктовите Ви обяви? Jungle Scout е истинска пазач, която ще ви помогне да откриете скрити потоци от приходи, за да увеличите продажбите си в Amazon и да продължите с една крачка напред от най-близките си конкуренти на пазара.

  • Обхват - друга чудесна опция за увеличаване на продажбите на Amazon чрез проучване на продуктите. И най-малкото препоръчвам поне да опитате този инструмент, за да получите някои от следните предимства: най-ефективни ключови думи и фрази за търсене на вашите конкуренти, налични за Ваша полза, доста фина оптимизация за НПК кампании, ценна информация за потенциално мощни ключови думи, начин за печалби с висока печалба с ограничена конкуренция, за да се включите и дори повече. В края на краищата, с функцията за управление на риска и опцията за оценка на продажбите Обхватът често се използва като едно гише дори от най-добрите квалифицирани продавачи на дребно на Amazon.
December 7, 2017
Можете ли да ми покажете добър инструмент за увеличаване на продажбите на Amazon?
Reply