Back to Question Center
0

Мога ли да видя най-популярните търсения на ключови думи в Amazon с помощта на прости софтуерни инструменти?

1 answers:

Не е нужно да казваме, че световната онлайн класация за търсене се върти главно около изследването на ключови думи и правилното им избиране. Независимо от това, кое място се нуждае от стратегия за ключови думи, тя може да бъде или конвенционално онлайн търсене чрез големите търсачки (като самия Google, Yahoo, Bing и т.н.), или по-точно целенасочена, но не толкова широка стратегия за ключови думи да се изкачи на най-популярните места за пазаруване, като Amazon или eBay. Единствената разлика между стандартното онлайн търсене и всяка дейност в областта на електронната търговия или качването на кораби е, че подобни изследвания трябва да бъдат насочени към ниша и конкурентно ориентирани. И по-долу ще ви покажа два прости начина за откриване на най-популярните търсения в Amazon с ключова дума. Така че, за да използвате такова ценно конкурентно впечатление за ваше собствено предимство, предлагам да се опитате както винаги, така или иначе да направите специално разработена платформа (инспектор на ключови думи), или да се насладите на класическа музика на ваше разположение.

Инспектор на ключови думи

Инспектор на ключови думи е специализирана онлайн платформа, която може да ви помогне да разберете най-търсените ключови думи в Amazon за всяка продуктова или категорийна обява. Тази платформа е полезна и с нейната уникална функция, известна като "Тенденция при търсене на ключови думи". Тя може да ви позволи да провеждате честа програма за бърз преглед и винаги да сте в крак с всяка нова ключова дума, която наскоро се изкачи на върха на търсенията в Amazon. Нещо повече - Инспекторът на ключови думи има две други изключително горещи опции (известни като индексиращи тестове и обратни ASIN), които са доста добри, ако трябва да имате оптимизирани списъците на продуктите си, за да постигнете възможно най-широката онлайн експозиция там. Единственото лошо нещо за тази платформа за изследване на ключови думи е, че за съжаление няма безплатна версия. Просто остава процесът, за да решите дали да отидете за месечен абонамент или да продължите да получавате без него.

Google Planner за ключови думи

Както вече казах, изследванията по ключови думи са сходни, всъщност не се вземат под внимание - страници за оригинално търсене в Google или работещи в списъците с продукти за електронна търговия или бизнес за доставка на спам. Искам да кажа, че по някаква причина добрият стар инструмент за планиране на ключови думи от световния гигант за търсене губи много популярност, особено през последните години. С огромните маси на различни платформи за електронна търговия и свързаните с тях инструменти, които са специално приспособени към техните потребности и цели, оригиналната рамка на Google (а именно Google AdWords) запази изцяло своята предишна власт. Искам да кажа, че инструментът за планиране на ключови думи е само един инструмент сред голямото разнообразие от други (и винаги безплатни) функции, които по подразбиране са включени в AdWords. И това все още е много полезно не само като една мощна рекламна рамка, но и за намиране на най-добрите амазонски търсения с основните ключови думи и съответни ключови фрази.

В края на краищата, нека да се изправим пред нея - нещата около нас постоянно се променят. Но това не означава непременно, че ние всички трябва да продължим да търсим само чисто нови инструменти, софтуерни инструменти или съвсем скоро проектирани решения. Да, понякога те са страхотни, но лично аз все още вярвам, че Google Planner за ключови думи все още е в игра, поне за това, че в действителност не е твърде изчерпателна задача да останете актуализирани на най-популярните най-търсени продукти на Amazon с правилните ключови думи.

December 7, 2017
Мога ли да видя най-популярните търсения на ключови думи в Amazon с помощта на прости софтуерни инструменти?
Reply