Back to Question Center
0

Какви са най-добрите възможности за намиране на ключови думи в Amazon?

1 answers:

Ако управлявате бизнеса си в Amazon, е от съществено значение да проведете изчерпателно проучване на ключови думи. Колкото по-целенасочени думи за търсене намирате, толкова по-високи ще се класирате на Amazon SERP и по-органичния трафик, който ще привлечете. Инвестирайки времето си, за да оцените най-подходящите думи за търсене във вашата ниша, може да увеличите своя бизнес потенциал и да повишите позициите си за продуктите за най-търсените термини в Amazon. Независимо от това, не е достатъчно просто да намерите подходящи за вашите бизнес условия за търсене; вие също трябва стратегически да ги използвате. Amazon ви предоставя тази възможност.

Има поне три секции, в които можете да вмъкнете целевите си ключови думи - заглавие, описание и куршуми. Всички тези елементи са от съществено значение в известен смисъл, но най-важният и подценяван аспект на регистрацията е заглавието на продукта. Тя има най-важната сила за вписване. Ако имате заглавие, достигнато до ключова дума, ще можете да класирате за многобройни заявки за търсене. Вероятно сте споменавали списъците с продукти с дългите и пълните заглавия с продукти на Amazon. Като правило такива заглавия се класират по-добре на Amazon, отколкото кратки и точни такива. Тук можем да наблюдаваме голяма разлика между аспектите на оптимизацията на Amazon и Google. Докато в Google заглавието ви трябва да бъде точна и да посочва основната идея на уебсайта Ви, на Amazon заглавието ви служи за представяне на възможно най-много информация за вашия продукт. Потребителите естествено не харесват дългите изречения, но алгоритъмът на Amazon A9 може да намери стойност в него. Така че, с богатите на ключови думи заглавия, вашите продукти ще бъдат индексирани за различни подходящи термини за търсене.

Докато има голяма титла е необходимо, това е само половината от битката. Ако искате да постигнете висок ранг за всички целеви термини за търсене, продажбите трябва да се управляват от малката обява, за да покажат на Amazon, че продуктовата Ви обява е много подходяща за тези думи за търсене. Ето защо в тази статия ще обсъдим как да направите проучване на ключови думи по професионален начин и да направите вашата Amazon listing възможно най-ефективна..

Според статистическите данни една трета от всички търсения на продукти започват на платформата за търговия на Amazon. Това е много претъпкана и конкурентна платформа с милиони различни продукти. Ето защо това не е най-доброто място за сърфиране и откриване на нови продукти. Амазонските търсения очакват незабавните резултати от заявките със списъка на най-подходящите и подходящи продукти. Ето защо е от съществено значение да се появи в началото на списъка, когато вашите потенциални клиенти търсят фрази, които са свързани с вашия продукт.

Няколко основни принципа могат да ви помогнат да се класирате високо в резултатите от търсенето на Amazon, включително количеството и качеството на Вашите отзиви, историята на продажбите на Amazon, броя на добрите сделки, оценката за звездите, клиентската поддръжка и колко важен е вашият продукт е към заявката за търсене. Въпреки че повечето от тези аспекти изискват време и значителни усилия, оптимизирането на Вашия амазонски списък може да бъде незабавно под ваш контрол.

Как да намерим ключови думи за оптимизиране на Amazon?

Има няколко количествени начина да намерите точните ключови думи, които трябва да включите в малката си обява, за да увеличите максимално приложимостта си за най-често задаваните заявки за търсене.

Има два начина как можете да провеждате изследване на ключови думи - ръчно и автоматично. Последният вариант е най-често използваният в наши дни, защото спестява много време и осигурява най-точните резултати, основани на изчерпателни пазарни проучвания и конкурентни анализи.

Ето защо ви съветвам да изберете професионален автоматизиран софтуер за успешното изпълнение на Вашата кампания за оптимизиране на Amazon. От най-ефективните средства за търсене на ключови думи мога да изброя следните - Google Keyword Planner, Amazon Keyword Planner и Jungle Scout.

December 7, 2017
Какви са най-добрите възможности за намиране на ключови думи в Amazon?
Reply