Back to Question Center
0

Как да изберете наистина печеливша ниша ключови думи за Amazon?

1 answers:

Работата е там, че има много добри амазонски ниши - и те всички са около нас. Но ако искате да реализирате реални печалби там, ще трябва да проведете конкретно задълбочено изследване на ключови думи, в съответствие с точно преценено валидиране на ниша, необходимо за откриване само на най-печелившите ключови думи за ниша за Amazon. Ето защо ще трябва да знаете как да намерите най-ценните и редки златни късчета, които се виждат там. Забележете, че за да сте сигурни, че ключовите Ви думи с висока ефективност наистина са потенциално печеливши, ще трябва да се съсредоточите особено върху тези ниши на електронната търговия и категориите продукти, които могат да бъдат обосновани като напълно печеливши. Не забравяйте, че е много важно да имате правилната отправна точка за всяко, дори напълно обещаващо пътешествие на дребно, да се видите сред водещите и наистина успешни компании за доставка на дребно на Amazon.

Какво прави печеливши ниша ключови думи за Amazon?

Това е просто не-мозък, но вероятно всичко, което ви носи пари, може да се нарече печеливша, нали? И от гледна точка на Амазон, тази ясна и прекалено проста дефиниция трябва да се актуализира само с едно условие - намирането на наистина печеливша ниша на Amazon означава, че се очаква да донесе лъвския дял от общите печалби, които очаквате от там - през най-краткия период възможен.

Вашата потенциална целева ниша наистина ли е печеливша?

Как да разбирате, че вече сте на правилното място, за да можете да продължите да проучвате най-добрите си ниша ключови думи за Amazon? Всъщност не можете просто да наречете тази ниша привидно печеливша, когато вашите констатации се основават например само на доста убедителни обеми за търсене, както и доста богати оферти за продукти на разположение за над хиляда долара. Това никога няма да бъде достатъчно, защото ще трябва да получите поне повечето от тези точки (ако не всички от тях) са добре свързани, освен ако не искате да губите време и усилия. Това е. Така че, когато търсите подходящи ключови думи за Амазонка, по-добре е да разгледате следния списък с точки . За да получите най-високите шансове за намиране на наистина изгодни ключови думи за Amazon, уверете се, че го правите на правилното място.

В идеалния случай цялостната производителност на нишите трябва да съчетава следните фактори:

  • Значително висок обем на търсене.
  • Постоянно развиваща се тенденция на нарастване на нарастващия обем на търсене.
  • Повече или по-малко недостатъчно ниво на конкуренция на Google.
  • Продуктът се предлага в големи количества.
  • Има много клиентски отзиви за всяка оферта, която се предлага там.
  • В крайна сметка трябва да бъдат по-предпочитани достатъчно високи табели за цените.
  • Дълготрайна продължителност на експлоатация на продукта без необходимост от строго поддържане или сервизно обслужване.
  • Достатъчно количество ключови думи за купувача, които ви дават достатъчно свободно място за следващия ход.
December 7, 2017
Как да изберете наистина печеливша ниша ключови думи за Amazon?
Reply