Back to Question Center
0

Какви са основните особености на ключовите думи на Amazon, които трябва да бъдат известни на всички, които продават там?

1 answers:

Казано просто, самите ключови думи в Amazon често са от един и същ вид заявки за търсене, попълнени от скитащите потребители в лентата за търсене на Google. В резултат на това те ще виждат отделни страници или съвпадащи резултати от малката обява, които се показват при въвеждане на определена заявка за търсене. И важността на обработката на правилните ключови думи е вече добре позната от повечето уебмастъри и онлайн предприемачи, поне тези, които работят на базирани на електронната търговия магазини за доставка, или например ниша строители. Да не казвам, че вероятно всички квалифицирани SEO вече са го приемали за даденост - съдържанието винаги е кралят, когато става въпрос за оптимизиране за търсене. И правилното избиране на ключови думи, съчетано с правилното им ориентирано към купувача ползване, е точно това, което прави успех вероятно на всеки съвременен онлайн проект без изключения. Ето защо трябва да се съглася с тези продавачи, които казват, че когато става въпрос за ключови думи в Amazon, правилното задълбочено изследване обикновено отнема 80% доминираща роля в техните глобални усилия, а останалата част от оставащата им работа е около 20%.

Най-специфичните и ценни Amazon ключови думи

Като цяло, златни ключови думи са сред най-ценните активи намерени в арсенала на всяка успешна електронна търговия продавач. Разбира се, като се има предвид, че такива онлайн предприемачи са достатъчно умни, за да ги разпознават веднъж завинаги - златните ключови думи са точно това, което води до по-високите им реализации. Най-накрая се очаква тези ключови думи да ги направят пари в края на краищата. Ето какво трябва да знаете за четирите си основни характеристики.

Четири основни характеристики на Amazon Golden Ключови думи

С други думи, златните ключови думи са предназначени да бъдат в състояние да командват достатъчно обем на трафика от търсенето към вашите продуктови обяви. Забележете, обаче, че такива искани думи все пак трябва да имат приемливо ниво на конкуренция - само за да можете да се класирате за тях спокойно. От друга страна, всяка златна ключова дума трябва да има силен търговски характер, за да може повечето от неразвитите клиенти най-накрая да харчат пари в края на пътуването си, за да станат истински купувачи.

  • Обем на търсенето - може да се намери с този стар стар инструмент за планиране на ключови думи. Този инструмент е може би най-лесният избор да започнете да проучвате ключовите думи на Amazon най-добре възможно.
  • Анализът на конкуренцията - трябва да се обработва ръчно на ръка, докато вашите конкуренти могат да бъдат проверени и със специфични онлайн рамки на софтуерни инструменти като Long Tail Pro, Merchant Keywords или Jungle Scout. Всички те са достатъчно добри, за да ви помогнат със задачата. Така че, зависи само от вас кой да опита първо. - означава, че ключовите думи с нисък обем на търсене понякога могат да носят много по-голяма тежест, поради което са потенциално по-силни по отношение на рентабилността, отколкото други ключови думи в Amazon с определено по-високи обеми на търсене.
  • Условията за готовност за покупка - обикновено се използват от потенциални клиенти, които се доближават до окончателното си решение да извършат покупка. Например, преди да отпаднат избрания елемент в кошницата, повечето от нас понякога го проверяват отново, този път комбинирайки предишната заявка за търсене с някои от тези готови за покупка условия като "най-добро", "най-високо оценено", " качество "," къде мога да купя "," най-добра сделка "и т.н.
December 7, 2017
Какви са основните особености на ключовите думи на Amazon, които трябва да бъдат известни на всички, които продават там?
Reply