Back to Question Center
0

Можете ли да ми помогнете да разбера Amazon ключови думи с съвети и трикове?

1 answers:

Преди всичко, нека да започнем с някои основни дефиниции и основни понятия за ключовите думи в Amazon, последвани от съвети и практически препоръки от специалист по регистрациите. И така, какво прави изследване на ключови думи, особено от гледна точка на онлайн търговията с капка корабоплаване и съвременната концепция за търговията с електронна търговия, предприета в мащаб? Оптимизирането на списъка с продукти на Amazon и изследването на ключовите думи, необходими за завършване на задачата, обикновено са предназначени да бъдат широк процес на проучване и одит, насочени към събиране на подходящи ключови думи и фрази от дълги опашки, използвани от живите купувачи, които търсят продукт (например наименование на продукта, марка, заглавие или категория на артикула).

Но е възможно всички думи за търсене и фрази за даден продукт да бъдат намерени на едно място? Вероятно сте предположили, че не, не е така. И това означава, че независимо от наличието на много инструменти за търсене на ключови думи в мрежата, не е останало твърде много време, за да бъдете изразходвани за процеса на оптимизиране на изследванията и списъците. И тук е, когато някои практически препоръки за Amazon ключови думи и съвети списък влезе в игра. По-долу ще ви покажа кратко ръководство, за да направите всичко ясно.

Оптимизиране на обобщението на продуктите в съветите на Amazon и ключови думи

Ето някои изпитани и оптимизирани схеми за оптимизация на Amazon ключови думи и съвети, които да ви помогнат с това. Като се има предвид, че сте достатъчно упорити, за да преминете през задълбочена изследователска стратегия за ключови думи (с конкурентни прозрения и възможности за търсене на продукти), със сигурност ще намерите това, което търсите. Искам да кажа, че има огромно разнообразие от конкретни думи и подходящи фрази за търсене - просто чакате да бъдете използвани за по-добро индексиране, по-висок ранг и по-големи реализации. Всичко е съвсем просто - колкото по-близък е вашият продукт, който отговаря на очакванията на истинските купувачи, толкова повече потенциални клиенти вероятно ще бъдат най-накрая превърнати в купувачи.

Стъпка 1: Започнете с правилния инструмент

Разбира се, няма перфектен инструмент, който да ви даде незабавно правилните ключови думи на Amazon или съвети, които да ви гарантират бързи и напълно измерими резултати..Независимо от това, като се започне от самите основи и се провери за инструмента за планиране на ключови думи на Google, може би е най-доброто решение, за да видите текущите обеми на търсене и да подготвите основния списък с най-популярните ключови думи и фрази за търсене, използвани от хората в Google, по света. Ако направите това, следващата стъпка е да издърпате всичко заедно и да запазите само тези ключови думи, които в крайна сметка ще помогнат за включването ви в списъка.

Стъпка втора: Проверете за тенденциите в търсене на истински пазарувания

Сред другите конкретни инструменти за проучване и проследяване на електронната търговия, следват онлайн помощници, за да открият истинските тенденции в търсенето - както в Amazon, така и в другите претъпкани пазари, които често хостват съвсем сравними списъци с продукти и използват усъвършенствани оптимизационни решения (т.е. други популярни платформи за пазаруване като eBay, Alibaba, Walmart, и т.н.). Така че, че е време най-накрая да започнете да проучвате възможностите си за ниша и продуктовата категория за ключови думи в Amazon и да получавате съвети с ценни предложения, специално пригодени за Вас. Чувствайте се свободни да изпробвате един от тези инструменти за проследяване и анализ с пълна мазнина: KeywordInspector, Scope, Merchant Words, както и научен продавач. Всички те са доказани онлайн рамки или софтуерни инструменти, създадени, за да ви дадат пълна представа за ключовите думи на Amazon, практическите съвети и умните предложения в реално време - изтеглени направо от търсенето на живи купувачи или са грабнали директно от водещите търговци, категория.

December 7, 2017
Можете ли да ми помогнете да разбера Amazon ключови думи с съвети и трикове?
Reply