Back to Question Center
0

Семалт: Въведение в Грабци. Различни начини за използване на GrabzIt

1 answers:

Съществуват много програми за извличане на данни в интернет. Обаче извличането на данни от различни PDF файлове и уеб страници никога не е било толкова лесно, колкото сега! Моля, обичайте и се възползвайте, GrabzIt - един от най-добрите и най-известните инструменти за изстъргване на мрежата в мрежата.

Първи стъпки с GrabzIt:

Има четири основни начина да използвате този инструмент за изтриване на уеб:

1. Използвайте API: API за интегриране на функциите и услугите на GrabzIt във вашето приложение или уеб сайт. Това ви позволява да получавате екранни снимки, да улавяте HTML таблиците и да конвертирате видеоклипове онлайн в анимирани GIF файлове. Можете също така да използвате API, за да извлечете данни от Word и PDF документи.

2. Използвайте инструмента си за онлайн Screenshot:

Ако искате да създадете планирани задачи, искате да направите някои екранни снимки или имате някакви планове за заснемане на HTML таблици, GrabzIt е правилният избор за теб. Неговата лесна за ползване и невероятна опция за онлайн екран ви позволява да взимате и запазвате екранни снимки в рамките на няколко минути.

3. Използвайте неговите приставки:

Можете също да използвате приставката на GrabzIt, за да интегрирате общите предварително създадени функции във вашия сайт, блог или система за управление на съдържанието.

Друг начин да се възползвате от GrabzIt е да използвате опцията за извличане на данни или извличане на данни и да извлечете всякакви данни във формат, който искате..

Характеристики на GrabzIt:

1. Определете целевите уеб сайтове:

С GrabzIt е лесно да определите целта уеб страници. Просто трябва да изтеглите, инсталирате и активирате този уеб скрепер и да определите уеб сайта или секцията на блог, от който искате да изтриете данните. След това трябва да планирате, когато искате данните ви да бъдат остъргвани и да позволите на GrabzIt да направи останалото.

2. Посочете данните за извличане или изстъргване:

Важно е също така да определите как искате да бъдат структурирани данните ви, така че GrabzIt да запази промените съобразно това.

3. Опаковани данни на пакета:

Това включва дефиниране на начина, по който искате данните ви да бъдат остъргвани и предадени. GrabzIt ще ви помогне да опаковате вашите данни или уеб съдържание по по-добър начин.

Какъв тип данни могат да бъдат остъргвани?

GrabzIt може да остъргва данни от всяка част на уеб страница. Независимо дали искате да извлечете съдържанието на HTML елементите (като span и div), искате да получите атрибутите на HTML елемент или имате интерес да съхранявате текст в PDF или графичен формат, трябва да използвате GrabzIt!

Как функционира този уеб скрепер?

GrabzIt е един от онези уеб скрепери, които четат уеб страници като нормални потребители, които разглеждат интернет. Всеки тип съдържание, генерирано с AJAX и JavaScript, може да бъде остъргвано с помощта на този инструмент. Освен това, този страхотен инструмент може да извлича или изстъргва съдържание от различни PDF документи и да чете текстовете на снимките.

Тя ви позволява да избирате или да подчертавате елементите на уеб страница, която можете да извлечете. След като сте избрали района, GrabzIt ще създаде сложни регулярни изрази и ще изстърже всяка част от данните за вас. Той също така ви позволява да използвате шаблоните и да създавате регулярни изрази в задната част, за да получите желаните резултати.

Данните са достъпни под формата на Excel, CSV, JSON, XML, SQL и HTML и можете да ги запазите или на MySQL, или на SQL сървър. GrabzIt идва с чудесен онлайн съветник и автоматично създава инструкции за това какво да изстърже и кога да изстърже. Нямате нужда от умения за програмиране или кодиране, за да получите най-доброто от този софтуер.

December 7, 2017
Семалт: Въведение в Грабци. Различни начини за използване на GrabzIt
Reply