Back to Question Center
0

Semalt: 10 най-известни инструменти за изтриване в мрежата за извличане на онлайн данни

1 answers:

Ако искате да извлечете данни от различни сайтове по ваш избор и бърз изследователски проект, който трябва да предприемете, тези инструменти за изтриване на уеб ще помогнат за извличането на онлайн данни без проблем. Те са по-лесни за използване и идват с далеч по-добри възможности и възможности, отколкото други подобни програми. Тези инструменти са създадени, за да извличат незабавно полезна информация, спестявайки много време и енергия на потребителите.

Нека тук ви кажем, че някои от тези програми са безплатни, докато другите идват както в премиерни, така и в неплатени версии. Вие ще трябва да се възползват от план за премии след изтичане на пробния период:

1. Import.io:

Import.io е известен с най-модерните си и напреднали технологии и е страхотно програма за уеб разработчици и професионалисти скрепери. Тя може да помогне за достъп до данни от конкретни уеб страници и да ги експортира в CSV файловете за минути. Стотици хиляди уеб сайтове могат да бъдат остъргвани без да се напише кодова линия, а Import.io ще изгради 1000 приложни програмни интерфейса за вас съгласно вашите изисквания.

2. Dexi.io: ​​

Dexi.io, наречен CloudScrape, ще ви помогне да получите точни и организирани данни в рамките на няколко секунди. Не е нужно да изтегляте тази програма, тъй като Dexi.io е базиран на браузър редактор и уеб скрепер, който не само изтрива вашите сайтове, но и обхожда или индексира удобно. Той събира и записва данни както на Box.net, така и на Google Диск и ги изнася в JSON и CSV.

3. Webhouse.io:

Webhouse..io е друг браузър-базиран уеб скрепер и приложение, което обхожда и извлича вашите уеб сайтове с един API. Той може да извлича данни на повече от 240 езика и поддържа формати като RSS, XML и JSON.

4. Scrapinghub:

Scrapinghub е програма за изстъргване на уеб програми и извличане на данни. Той използва специфичен, мощен пълномощен ротатор, известен като Crawlera. Заобикалящите го ботове ще ви помогнат да индексирате сайта си в търсачките правилно и ще го запазите без вредни или негативни ботове. Планът за премии ще ви струва около $ 25 на месец, докато безплатната му версия идва с ограничен брой функции.

5. Visual Scraper:

Visual Scraper е изчерпателен и авторитетен уеб извличач на данни, който може да обработва множество уеб сайтове и блогове за потребителите, а резултатите се извличат в рамките на няколко секунди. По-късно можете да осъществите достъп до данните си под формата на XML, JSON, CSV и SQL.

6. Outwit Hub:

Outwit Hub е полезна и невероятна добавка за Firefox, която опростява нашето търсене в мрежата благодарение на неговите прекрасни и несравними характеристики за извличане на данни. Можете автоматично да преглеждате уеб страниците и да получите желаните данни в множество формати.

7. Scraper:

Scraper е най-известен с лесния си потребителски интерфейс и изнася вашите извлечени данни в електронните таблици на Google. Това е безплатна програма, която може да бъде използвана както от начинаещи, така и от експерти. Просто трябва да копирате данните в клипборда си и да позволите на Scraper да го обработи.

8. 80legs:

Това е силен и гъвкав инструмент за изстъргване и извличане на данни, който може да разбере качеството на вашите данни въз основа на вашите изисквания. Той работи бързо и извлича желаните данни за пет до десет секунди. В момента се използва от компании като PayPal, MailChimp и други.

9. Spinn3r:

С Spinn3r е твърде лесно да изтеглите цялата информация от професионални сайтове, социални медийни мрежи, RSS емисии, ATOM емисии и новинарски обекти. Тя ви дава желаните резултати под формата на JSON файлове.

10. ParseHub:

ParseHub може да остъргва уеб страници, които поддържат AJAX, JavaScript, пренасочвания и "бисквитки". Той обхожда множество сайтове за вас и разполага с изключителна технология за машинно обучение, за да идентифицира лесно вашите документи. Той се предлага безплатно и може да бъде достъпен на Mac OS X, Windows и Linux.

December 7, 2017
Semalt: 10 най-известни инструменти за изтриване в мрежата за извличане на онлайн данни
Reply