Back to Question Center
0

Семалт: 6 Инструменти за извличане в мрежата за получаване на данни без кодиране

1 answers:

Откакто интернет започна да расте по отношение на качеството и размера на данните, онлайн фирми, изследователи, ентусиасти и програмисти на данни са започнали да търсят инструменти за извличане на данни от различни големи и малки уеб сайтове. Независимо дали е необходимо да извлечете данни от стартиране или да имате научноизследователски проект, тези инструмента за изтриване на уеб ще получат информация за вас без кодиране.

1. Outwit Hub:

Като известно разширение за Firefox, Outwit Hub може да се изтегли и интегрира с вашия Firefox браузър. Това е мощен Firefox add-on, който идва с изобилие от възможности за изтриване на уеб. Извън кутията има някои признаци за разпознаване на точки, които ще ви свършат работата бързо и лесно. Извличането на информация от различни сайтове с Outwit Hub не изисква никакви умения за програмиране и това прави този инструмент предварително избор на непрограмисти и нетехнически индивиди. Тя е безплатна и прави добро използване на нейните възможности за изстъргване на данните ви, без да прави компромиси по отношение на качеството. 2. Web Scraper (разширение за Chrome):

Това е невероятен софтуер за извличане на данни без кодиране. С други думи, можем да кажем, че Web Scraper е алтернатива на програмата Outwit Hub. Той е достъпен изключително за потребителите на Google Chrome и ни позволява да настроим Sitemap за начина, по който нашите сайтове трябва да бъдат навигирани. Освен това, той ще остъргва различни уеб страници, а резултатите се получават под формата на CSV файлове.

3. Spinn3r:

4. Fminer: (16 )

Fminer е един от най-добрите, най-лесният и лесен за използване софтуер за уеб scraping в интернет. Той съчетава най-добрите функции в света и е широко известен със своето визуално табло, където можете да прегледате извлечените данни,

5. Dexi.io: ​​

Dexi.io е известен web-based scraper и приложение за данни.Тя не се нуждае от вас да изтеглите софтуера, тъй като можете да изпълнявате задачите си онлайн. Това всъщност е базиран на браузър софтуер, който ни позволява да запазим изтритата информация директно на платформите на Google Диск и Box.net. Освен това, той може да експортира вашите файлове във формати CSV и JSON и поддържа анонимно извличане на данни поради прокси сървъра си.

6. ParseHub:

Parsehub е една от най-добрите и най-известните уеб програми за скрап, които придобиват данни без програмиране или кодиране. Той поддържа както сложни, така и прости данни и може да обработва сайтове, които използват JavaScript, AJAX, "бисквитки" и пренасочвания. Parsehub е настолно приложение за потребителите на Mac, Windows и Linux. Тя може да се справи с до пет обхождащи проекта за вас в даден момент, но премията може да се справи с повече от двадесет проекта с обхождане едновременно. Ако данните Ви изискват персонализираните настройки, този инструмент за домашно кино не е идеален за вас.

December 7, 2017
Семалт: 6 Инструменти за извличане в мрежата за получаване на данни без кодиране
Reply