Back to Question Center
0

Какво може да ми помогне да издигна моето класиране на продукти на Amazon?

1 answers:

На практика всяко представяне на търговски проекти (независимо от естеството, свързано с бизнеса) може да бъде значително подобрено с някои интелигентни инструменти или ноу-хау, специално разработени да помогнат с това. Изпълнението на собствения си бизнес за качване в Амазония не е изключване в това правило без мозъци. И когато става въпрос за даване на стимул на вашата продуктова класация на Amazon, ключовият момент тук е най-добре да се придържате към самите основи - това ще е необходимо, за да се запазят разходите ви възможно най-ниски, поне за известно време. По този начин, щом вашият бизнес действително стане печеливш, е крайно време да увеличите своята производителност и доходи, генерирайки потенциал за още повече. Така че, по-долу ще ви покажа някои от най-добрите ми инструменти и софтуер, които могат да ви помогнат да подобрите продуктовото класиране на Amazon и да се наслаждавате на непрекъснато нарастващите продажби с течение на времето. Ето ги и тях.

Топ трябва да имаме услуги и инструменти за класиране на продукти на Amazon

Лаборатория за инвентаризация

на Amazon, поне за да отпечатате етикетите си поотделно за всеки нов продукт, добавен в инвентара ви. Инвентарната лаборатория също е чудесно за следене на всяка рентабилност на SKY, която изпращате до Amazon. Нещо повече - тази услуга е всъщност пълна счетоводна и счетоводна система. Но това не означава непременно, че трябва да го използвате за данъци. Що се отнася до мен, тази услуга беше чудесно за проверка на моята текуща "парична" ефективност, генерираща доходи, за да направят необходимите корекции по всяко време, когато искам.

Ebates

Ebates идва като разширение на браузъра, за да получите максимална полза от използването на услугата за обратно изкупуване. Всъщност вече плащате достатъчно пари за закупуване на онлайн рекламни места. Защо да откажеш да получиш пари в края на краищата? И Ebates е много удобен за ползване, предлагащ специален бутон на браузъра (в противен случай бар), за да получите незабавно напомняне за всяка покупка, която изисква активиране на функция за обратно изкупуване. Като се има предвид, че разширението е достъпно при отворен достъп, моят колега продавач, който се хвали с нещо около 4 хиляди долара, спестено наскоро в услугата за месечни парични преводи, изглежда наистина трудно, нали?

Cleer Platinum

Другата добавка към браузъра помага на много продавачи с тяхното класиране на продукти на Amazon. Cleer Platinum е просто и добре работещо разширение, което може да превърне трудната задача за сравняване на продуктите с наистина бърза и лесна процедура. Този инструмент ви предлага конкретни бутони, които понякога се появяват в уеб страниците на лъвския дял на големите търговци на дребно. Просто казано, когато виждате продукт за продажба, например на Walmart, Cleer Platinum може да ви предложи сравнима или напълно сходна оферта, посочена другаде в мрежата, включително самата Amazon, както и eBay. Нещо повече - тази добавка за браузър може да ви даде още един бонус, точно от страницата за търсене на Amazon. Проверете по-голямата част от категориите за продажба и класиране и винаги можете да проверявате бързо дали отговаряте на критериите и да знаете кой резултат от търсенето би бил най-добре да започнете да копаем.

December 7, 2017
Какво може да ми помогне да издигна моето класиране на продукти на Amazon?
Reply