Back to Question Center
0

Семал: WordPress Plugins - Колко трябва да използвате?

1 answers:

WordPress обслужва голяма световна популация по отношение на нейното приложение. Това е една от най-добрите CMS там. Много блогъри и стартиращи електронни търгове смятат WordPress заради надеждността му в това, което той доставя. Освен това уебсайтовете на WordPress идват с разнообразие от теми и персонализации, които отговарят на нуждите на Вашия уеб сайт. Един лесен трик за персонализиране е чрез използването на плъгини. Plugins са елементи от вашата WordPress тема, които могат да добавят стойност към начина, по който вашият уеб сайт отговаря.

Plugins помагат по много начини, особено когато имате нужда от персонализирана функция. Трябва да отбележите, че повечето приставки на WordPress идват като част от темите. Промените могат да се загубят, когато промените или промените темата. В някои случаи обаче някои WordPress плъгини за конкретни сайтове могат да запазят някои от кодовите фрагменти в тези случаи. Александър Пересунко, водещ експерт в Семалт , очертава, че използването на приставки може да повлияе на ефективността на вашата тема.

Колко Plugins за WordPress са "твърде много"?

Както се вижда по-горе, плъгините са PHP кодови фрагменти, които добавят функционалност към текущия ви сайт WordPress. Въпреки това, докато продължавате да модифицирате уебсайта си, времето за реакция на системата може да започне да се забавя. Силно модифицираните уеб сайтове са твърде бавни, което оказва негативно влияние върху техните търсачки . Както видяхме по-горе, фрагментите работят като добавяне на редове на код към общия уебсайт. В тази връзка, тъй като сайтът увеличава кода, той е склонен да се забави..Google използва отзивчивостта на уебсайта като фактор за класиране в своите SERPs .

В практически пример, ако използвате над 30 прости плъгини, те не могат да променят отзивчивостта на уебсайта Ви. В други случаи поставянето на прекалено много код на сайта Ви е това, което определя времето за отговор. Плъгин с твърде много откъси може да има подобно въздействие върху уебсайт, използващ много приставки. Точно като кода на уебсайта, трябва да имате предвид кода на сайта се изпълнява.

Кои са най-добрите плъгини, които да използвате?

Решението да използвате WordPress плъгин зависи от вас. Може да искате да постигнете уникален ефект. В този случай може да е от съществено значение да направите своя персонализирана плъгин PHP. В предходните статии има много начини за разработване на прости плъгини. Просто се нуждаете от техническо ноу-хау на файловата структура на WordPress. По същия начин може да се наложи да можете да редактирате PHP файл, като използвате прост бележник.

Plugins не са задължителна опция. Има обаче някои основни приставки, които могат да направят уебсайта Ви по-добър. Някои от добавените WordPress плъгини включват:

WordPress SEO от Yoast:

За хората, които искат да оптимизират сайта си за видимост на търсачките, този плъгин съдържа всички основни аспекти на SEO. От търсенето на ключови думи до оптимизирането на описанията на мета, има много случаи, когато хората правят полезни плъгини .

WP-DBManager:

Това е всичко в един плъгин, който помага на човек да управлява основните аспекти на вашата база данни. Например, можете да добавите или поправите базата данни. Можете също да направите резервно копие на уебсайта си, за да върнете промените в случай, че нещо се обърка.

W3 Общ кеш:

Този плъгин може да помогне на уебсайта Ви да развие трафик. То помага да се запази потребителят, който е посетил някога, като му даде повече реклами на уебсайта Ви.

November 29, 2017
Семал: WordPress Plugins - Колко трябва да използвате?
Reply