Back to Question Center
0

Semalt Експерт: WordPress Безплатен речник Plugins - Топ съвети от експерт

1 answers:

Ако вашият WordPress сайт има много съдържание и сте уморени от многократни дефиниции и термини, тогава трябва да инсталирате плъгин за речници възможно най-скоро. Плъгинът на речника помага да се избегне дублиране на съдържанието и да се поддържат определенията и термините ви организирани месеци след месеци. Тези приставки WordPress ви позволяват да свържете термините на вашите статии с дефинициите в речника и да спестите време. Дублираните плъгини Ви дават възможност да показвате подходящи термини на едни и същи уеб страници и да пренасяте посетителите от една страница на друга, като намалявате степента на отпадане до известна степен.

Тук Александър Пересунко, водещ специалист от Семалт , говори за най-добрите и най-изчерпателни речници за WordPress .

1. Слот за речници

Това е един от най-известните добавки за речници за WordPress потребители. Ако искате да предоставите добър терминологичен речник на вашите посетители, трябва да инсталирате тази приставка и да я активирате възможно най-скоро. Можете да получите достъп до тази приставка от директорията Plugins на WordPress и да промените настройките й според вашия блог.

2. Click2Refer Виртуален речник

Ако искате да пренасочите читателите си към различни термини и уеб страници, тогава Click2Refer Virtual Dictionary е правилният плъгин за вас. Той има различни изключителни характеристики и може да бъде интегриран с всеки WordPress сайт или блог. Тя ще ви помогне да запазите посетителите ангажирани в сайта си, тъй като публикациите ви са добре изградени и изглеждат страхотно..

3. Двойно търсене на речника

Този страхотен глосар плъгин е лесен за инсталиране и без разходи. Ако тя работи точно по начина, по който се предлага името. След като инсталирате и активирате този плъгин на вашия WordPress сайт, можете лесно да проверите качеството на вашето съдържание или статии и да подобрите речника онлайн. Просто трябва да вмъкнете речника на всяка уеб страница и да започнете да привличате все повече и повече хора към вашия сайт, като увеличавате продажбите си и печелите много пари.

4. Енциклопедия Pro

Този плъгин създава удобен за ползване интерфейс за навигиране в азбукизираното съдържание и публикуване на заглавия. Този фантастичен плъгин за речници е безплатен и може да се използва както на уебсайтове на WordPress, така и на блогъри. Той има богат списък от английски думи, термини, акроними и синоними, от които да избирате. Безплатната версия има ограничен брой опции, но платената версия ще отключи много оферти и оферти за вас.

5. Речник на WP

Той е един от най-известните и най-добрите плъгин за WordPress потребители. Това е направено за любителите на речника и речника и е лесна за инсталиране. Плъгинът ви помага да запазите вниманието и фокуса на вашите читатели, поддържани с безплатните си услуги и отлично оформление.

6. Лексикограф

Ето още един прекрасен и полезен терминологичен и речник плъгин за вас. Лексикографът позволява на потребителите да организират уеб съдържанието си и да добавят речници на всички уеб страници в рамките на няколко минути. Не е нужно да правите нищо за вашия HTML код, тъй като този плъгин върши много работа за вас, след като сте напълно инсталирани. Въпреки че не е актуализиран за известно време, плъгинът е все още готин да отида с.

November 29, 2017
Semalt Експерт: WordPress Безплатен речник Plugins - Топ съвети от експерт
Reply