Back to Question Center
0

Semalt Expert определя 4 вида WordPress сайтове

1 answers:

С присъствието си онлайн можете да помогнете на вашата марка да се почувства автентична и да повиши нейната стойност и репутация пред потенциалните клиенти. Ако сте човек на лов на работа, може да искате да имате висок процент на успех, който е възможно с портфейл. Това е безопасно да се каже, че WordPress са най-доброто и най-удобното решение на всичките ви проблеми в интернет. Ако искате да направите своето присъствие онлайн, WordPress ще действа като привърженик на архитектурната фирма и ще ви помогне да проектирате нещо от простите сайтове до професионални уеб страници.

Оливър Кинг, водещ експерт в Semalt , разглежда 4 основни типа сайт, които можете лесно да създадете с WordPress и някои инструменти, които ще ви помогнат да направите великолепен и изключителен сайт за нула време. 10)

1. уеб сайтове за електронна търговия

Домът на Уиски е сайтът, който продава шотландско уиски и е построен върху WordPress. Различни подобни сайтове за електронна търговия се появиха заради WordPress. Ако имате фирма с размер на Amazon и искате да опознаете света, Wordpress е най-добрият вариант за вас, тъй като ще ви помогне да достигнете до голям брой хора. Amazon е изящна онлайн компания, която се управлява от никой друг освен WooCommerce и нейният дизайн се основава на специална тема Divi WordPress. WooCommerce е всъщност приставка от Automattic и има много функции в магазина. Този плъгин съществува във вашия WordPress и може да бъде инсталиран за нула време. Той има широк спектър от опции и функции, както платени, така и безплатни. Друго нещо, което можете да опитате е Easy Digital Downloads и iThemes Exchange..Тя Ви помага да разработите онлайн магазин, използващ Вашата WordPress сметка. Не забравяйте да го захранвате с WooCommerce за обширни функции и опции.

2. Бизнес уебсайтове

Ако искате фирма с висок профил или бизнес сайт като Mercedes-Benz, WordPress е правилният вариант за вас. Тази компания за производство на автомобили избра WordPress и се превърна в една от най-добрите марки в света. Той отлично подчертава показаните си и показва голям брой превозни средства, за да ангажира все повече и повече потребители. Неговият уеб сайт предлага елегантни тъмни потребителски теми, които се съчетават с марката и автомобилите. Вярно е, че WordPress има богата гама от приставки, които можете да използвате, за да създадете форма за контакти, картинни слайдове, секции за често задавани въпроси и други.

3. Портали за новини

Новинарски портали като CNN и MTV News избраха WordPress за онлайн новините. И двата сайта имат голяма аудитория в света и са известни със своите уникални оформления и теми. MTV очарова впечатляващ стил и уникално организира своя пост. Същото е и ситуацията с CNN. Темата, която избират, показва основните черти на съвременния дизайн, където изображенията и съдържанието се смесват безупречно. С WordPress можете лесно да проектирате подобни сайтове и да използвате своите плъгини за анкети за посетители, кутия за автори, споделяне на социални медии и други произведения. IssueM е най-добрият плъгин, за да направите тези неща.

4. Онлайн общности

Вероятно сте чували за вкусна кухня. Това е мястото, където идват любителите на храната и споделят онлайн рецепти и обсъждат хранителните си навици. Този сайт работи на върха на BuddyPress, отворен WordPress плъгин, разработен и стартиран от Automattic. Този плъгин предлага всичко, от което хората се нуждаят, за да започнат със социалните медии. Можете лесно да създадете онлайн общност, като използвате тази приставка и да ангажирате все повече и повече читатели.

November 29, 2017
Semalt Expert определя 4 вида WordPress сайтове
Reply