Back to Question Center
0

Semalt Expert се разработва на форма Caldera, най-мощният плъгин за WordPress сайтове

1 answers:

Спамът за контакти е дразнещ и досаден и причинява много рискове за сигурността на вашия блог или уеб сайт. Така че блокирането на спам и запазването на формуляра ви за връзка е основен приоритет, ако използвате формуляри Caldera. Artem Abgarian, Senior Manager (Senior Customer Success Manager), обяснява, че за да дадете възможност за изчерпателни и мощни антиспам програми за формата за контакт, първо трябва да създадете изцяло нова форма. След като бъде направено, анти-спам инструмент ще работи, за да запази формулярите си без спам и бота атаки.

Какво да направите, ако получавате спам с Caldera Forms?

Ако използвате приставката по подразбиране за мед заряд с формулярите Caldera и не работи правилно, има няколко начина да се отървете от спам незабавно:

  • На първо място, би трябвало да използвате добре управляван и организиран WordPress блокер, който да гарантира блокирането на всички ботове и паяци да достигнат вашия уеб сайт. Предлагаме ви да използвате WPEngine и Pantheon в това отношение.
  • Можете да използвате и услугите за електронна поща, които автоматично блокират спама. Предлагаме Ви Caldera Forms Pro за Caldera Forms и SendGrid за всички останали имейли..
  • Използването на анти-спам приставка също е добре да вървим. Имате стотици хиляди анти-спам плъгини във вашия Wordpress Plugin Directory и можете да изберете подходящ плъгин и да ги инсталирате възможно най-скоро.

Какво ще кажете за полето reCaptcha?

Също така е добре да получите reCaptcha и да предотвратите спам коментарите на вашия уеб сайт. Това може да не работи правилно с Caldera Forms, така че ще трябва да коригирате настройките ръчно. Безопасно е да се каже, че reCaptcha е по-малко ефективен и полезен от анти-спам приставките по подразбиране, споменати по-долу.

Caldera формулира анти-спам:

Ако притежавате уебсайт на WordPress, трябва да инсталирате приставката възможно най-скоро, за да предотвратите появата на спам и вируси от Caldera Forms. Това е удобен за ползване и удобен за уеб приложенията плъгин, който е безплатен и има десетки функции. Като го използвате, можете да получите достъп до подробни инструкции как да разработите красива форма за контакт. Този плъгин предлага конструкторите на формулярите "drag-and-drop", опциите за визуализиране на живо, шаблоните за ускоряване на създаването на формуляра и помага за създаването на отзивчиви формуляри за секунди.

"Чисто разговорник срещу спам":

Тази приставка на WordPress може лесно да бъде интегрирана с вашите формуляри Caldera и помага да се предотврати спам в секциите за коментари. Най-хубавата част е, че идва както в безплатни, така и в първокласни версии; това означава, че безплатната версия е добра за малките фирми и частните блогове, а премията е чудесна за големи уеб сайтове и онлайн марки. Опцията Gravity Forms може да бъде активирана, за да редактирате съществуващите си формуляри и да им дадете мощен и необикновен вид.

Антиспам пчела:

Това е изчерпателна и полезна WordPress плъгин за Caldera Forms. Той осигурява безплатни анти-спам услуги и има милиони активни инсталирания в интернет. Формулярът за контакти 6 също може да бъде редактиран с помощта на тази приставка и е удобен за потребителя. Освен това има множество разширения на разположение за потребителите и можете да персонализирате тази приставка според вашите изисквания и очаквания. Той също така включва поддръжка на reCaptcha и може да се справи с подадения от Аякс формуляр за вас.

November 30, 2017
Semalt Expert се разработва на форма Caldera, най-мощният плъгин за WordPress сайтове
Reply