Back to Question Center
0

Семалт споделя 5 основни типа приставки Всеки WordPress сайт има нужда

1 answers:

WordPress е най-известната и най-добрата система за управление на съдържанието и предлага ненадмината гъвкавост както за начинаещи, така и за експерти. Той е лесен за използване и може да се използва за създаване на основни и разширени уеб сайтове. Дори и да не сте професионален уеб програмист, можете да използвате WordPress за създаване на професионални сайтове. Той има много теми и приставки, от които можете да избирате, но най-невероятните и важни типове приставки са описани по-долу от Ryan Johnson от Semalt .

Защитни приставки:

Сигурността срещу ботове и хакери трябва да бъде основен приоритет на всеки уеб администратор тези дни. Трябва да задържите нещо, за да предотвратите нормалните атаки. За щастие, има няколко основни и разширени приставки, за да се гарантира безопасността ви в интернет. Wordfence е един от най-добрите и най-полезни плъгини досега. Той помага за защитата на уебсайта Ви и е достъпен както за безплатни, така и за платени версии. Този плъгин има за цел да бъде вашето решение "всичко в едно" за сигурност и може лесно да блокира атаките на груповата сила на блока и опитите за влизане,

Приставки за архивиране на данни:

Повечето хостинг компании поддържат резервни копия за своите клиенти, но ние не можем да зависим от тях поради опасения, свързани с поверителността. Ако не искате да сте в състояние да загубите данните си, трябва да инсталирате резервна приставка в WordPress възможно най-скоро..Най-известната приставка, която можете да опитате, е Backup Buddy. Това е невероятно лесен инструмент, който ви позволява да планирате ежеседмичните, ежедневните и месечните архиви. Тя има способността да съхранява вашите файлове онлайн и офлайн, а основното предимство на тази приставка е, че абонаментната такса е само $ 70. Това ви позволява да съхранявате файлове до 1GB. И ако искате безплатна приставка, можете да опитате BackWPup.

Плъгини за оптимизация за търсещи машини:

Ако искате да привлечете много хора към сайта си и искате те да се оптимизират за резултатите от търсенето, трябва да изпробвате приставките за оптимизация за търсачки в WordPress. SEO или оптимизирането на търсачките е важно да привлечете хората към уебсайтовете си и можете да използвате различни приставки, за да постигнете нещата. WordPress SEO от Yoast е най-добрата и най-точна приставка. Това е цялостно решение на всичките ви проблеми, свързани със SEO. Тя ви помага лесно да вмъквате SEO заглавие, описание, ключови думи и мета маркери в своите уеб страници и спестявате много време.

Приставки за социални медии:

Сайтовете за социални медии революционизират начините, по които споделяме статии в интернет и се превръщат в неразделна част от световната мрежа. За по-голямата част от уеб сайтовете, задвижването на трафика от социалните медии е лесно и можете да се възползвате от приставките за социални медии. Бутоните за споделяне от AddToAny са изчерпателна и широко използвана приставка. Той може да се персонализира и ви позволява лесно да споделяте съдържанието на социалните медийни сайтове. Можете също да опитате Easy Социални Споделете бутони за WordPress, който има десетки опции и функции, за да получите се възползва от.

Приставки за Analytics:

Ако искате да наблюдавате качеството на трафика на уебсайта си, може да предпочетете да използвате Google Анализ. Ако обаче искате по-точни и незабавни отчети, трябва да инсталирате плъгин за WordPress възможно най-рано. Google Анализ е най-доброто онлайн решение за анализ. Той е безплатен и мигновено да се интегрира с вашия сайт WordPress. Можете да проследявате всички връзки, да получавате данни в реално време и да извършвате A / B тестове с тази програма.

November 29, 2017
Семалт споделя 5 основни типа приставки Всеки WordPress сайт има нужда
Reply