Back to Question Center
0

Семалт: Типове на WordPress Видове - Най-съществените и известни

1 answers:

Докато WordPress предлага тонове функции и опции, все още липсват много функционалности от сърцевината му. Най-добрият и бърз начин да запълните всички липсващи парчета е да си направите точния вид приставки. Приставките WordPress предлагат различни видове опции и персонализиране за уеб администратори и блогъри. С над 42 000 опции в WordPress Plugin Directory, няма да е лесно за вас да направите правилния избор. Така че, тук имаме колекция от безплатни и премия приставки WordPress. Те със сигурност ще ви помогнат да вземете сайта от добро до най-добро.

Оливър Кинг, мениджърът за успеха на клиента на Семалт , казва, че дори когато не сте разработчик на асо, можете да създадете своя уеб сайт, използвайки тези WordPress плъгини.

1. Backup Buddy

Тази платена WordPress плъгин струва най-малко 80 лв. Всяка година и помага в архивирането на повече от два сайта едновременно. Поради способността му да насрочва резервните копия и да изпраща файловете до известното устройство за съхранение в облак, този плъгин няма да позволи изгубването на файловете ви, когато сайтът Ви не функционира правилно. Това ви позволява да избирате от различни опции за архивиране, което означава, че можете да го кажете къде искате да запазите файловете във вашата база данни. От публикациите и страниците до коментарите и настройките си, можете да запазите всичко запазено. Докато уеб хостинг компании имат склонност да архивират вашите файлове, не можете да разчитате на тях поради ограничените им възможности. Ако не искате да отидете с приложението Backup Buddy, можете да опитате VaultPress или дублиращо устройство.

2. Wordfence сигурност

Най-хубавата част е, че тази приставка е налична както в безплатни, така и в първокласни версии. Wordfence Security е комплект от инструменти, който защитава Вашия WordPress сайт от вируси и злонамерен софтуер..Също така помага да се блокират нападателите с груба сила и има вградена защитна стена с обширни функции. За малките уеб сайтове безплатната версия на Wordfence Security е добра, но за големите уеб сайтове платената версия е най-подходяща. Можете да предотвратите подозрителните опити за влизане в сайта си чрез този плъгин и някои от алтернативите му са iThemes Security and Login LockDown.

3. Форми за тежест

Това е един от най-добрите и най-известните търговски WordPress плъгини до момента. По принцип този плъгин ще създаде формуляри за връзка с нас за Вас. На сложно ниво този плъгин ще се скрие и ще направи полета за вашия сайт в зависимост от това как реагират посетителите ви. Можете също така да приемате онлайн плащания, да приканвате потребителите да се абонират за списъка на MailChimp и да изпълняват други подобни задачи с този плъгин. Платената версия струва $ 39 и има много добавки. Някои от неговите алтернативи са формуляр за контакт 7 и формуляр за бърза връзка .

4. Споделете бутоните от AddToAny

За няколко месеца социалните медийни сайтове станаха задължителна част от нашия живот. С бутоните за споделяне можете удобно да персонализирате връзките за социални медии към сайта си в WordPress. Тя е изключително адаптивна и полезна по отношение на услугите и опциите. Има повече от сто услуги, които да ангажират посетителите ви и да получат много посещения на вашето съдържание. Можете лесно да изберете опциите за социални медии, които искате да се показват на сайта Ви. Някои от най-добрите алтернативи са Shareaholic и Share Buttons от AddThis.

5. WordPress SEO

Когато става въпрос за SEO, няма по-добър избор от Yoast. Това е най-добрата и най-известната приставка за WordPress. Получавате функции като оптимизация на страници по страници, категории и опции за изключване. Можете също така да добавите навигация за навигация, автоматично генерирана карта на сайта, настройки за социални медии и други неща в сайта си в WordPress, като използвате тази приставка за SEO. Някои от алтернативите са All In One SEO Pack и SEO Ultimate.

November 29, 2017
Семалт: Типове на WordPress Видове - Най-съществените и известни
Reply