Back to Question Center
0

Semalt: WordPress теми видове, които трябва да знаете за

1 answers:

Изборът на правилната тема WordPress е един от най-трудните решения, които ще направите за вашия уеб сайт или блог. Една от най-добрите черти на WordPress теми е, че можете да дадете професионален и подобрен вид на вашия сайт и не се нуждаят от никакъв експертен опит за разработването или дизайна на уеб сайт. Темите на WordPress оставят добро впечатление от съдържанието ви върху читателите и променят начина, по който се възпроизвеждат уеб страниците Ви. Темите могат да направят сайтовете или блоговете да изглеждат различни с едно просто кликване.

Освен че контролира цялостния външен вид на вашия сайт или блог, WordPress темите играят решаваща или основна роля в SEO (оптимизация за търсачки). SEO е процес на оптимизиране или повишаване на вашия сайт или блог, така че да се нарежда добре в страниците с резултатите от търсенето (SERPs). Google, Bing и Yahoo предпочитат уеб сайтовете с големи теми и ги класират за различни ключови думи. Можете лесно да си осигурявате приходи от сайта си и да управлявате органичния трафик в рамките на седмици.

Оливър Кинг, водещ експерт в Semalt , очертава, че има три основни типа WordPress теми:

1. Премиум WordPress Теми:

Премиум теми WordPress са с високо качество и са разработени от най-добрите автори или големи компании. Трябва да платите нещо за достъп до тези теми, техните джаджи, менюта и всички опции. Премиумните теми ни струват нещо от $ 50 до $ 500 на уебсайт и са лицензирани..Те предлагат следните предимства на уеб сайтовете:

  • Висококачествени кодове
  • SEO е лесно
  • Прилагане на разширените, най-големите и най-новите уеб стандарти
  • Премиумните теми са силно оптимизирани и се представят добре
  • Те са по-гъвкави от свободните теми и предоставят пълна подкрепа на потребителите

2. Безплатни теми за WordPress:

Безопасно е да се спомене, че в интернет има хиляди безплатни WordPress теми. Най-хубавата част е, че не е нужно да плащате нищо за достъп до темите и да ги инсталирате и активирате незабавно. Тези теми се намират в директорията на Wordpress и се предлагат в различни нюанси, дизайн и оформления. Едно от основните недостатъци на безплатните теми е, че те не могат да ви помогнат да увеличите уебсайта си по по-добър начин. Професионалните разработчици са проектирали темите и са ги направили достъпни онлайн, но има само няколко възможности да се възползвате от тях.

Тъй като WordPress темите оказват значително влияние върху уебсайта Ви, SEO, степента на отпадане, неговата ефективност и разширяемостта на вашия блог, трябва да предпочитате премиумните теми към безплатните теми на WordPress. Ако нямате достатъчно пари, за да купите премиум теми, може да опитате Twenty Thirteen или Twenty Twelve, които са двете най-добри безплатни WordPress теми.

3. Персонализирано WordPress Теми:

Custom WordPress темите са най-известни със своя уникален и изтънчен външен вид. Тези теми изискват да имате достъп до онлайн магазините и да имате техните специфични функции. Потребителските теми са разработени за професионалните сайтове или марки от разработчиците и дизайнерите срещу тежка такса. Те предлагат много опции и гъвкавост, но тези функции са ограничени до потребителите, които са платили таксата си.

Едно от основните недостатъци е, че персонализираните теми са доста скъпи, вариращи от $ 600 до $ 6500, в зависимост от това колко квалифициран и известен е дизайнер. Най-добрите примери са тема на House of Rose и Custom Side Side Custom .

November 29, 2017
Semalt: WordPress теми видове, които трябва да знаете за
Reply