Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Видове сайтове, които можете да създадете

1 answers:

WordPress е една от най-популярните системи за управление на съдържанието и помага за изграждането на професионални уеб сайтове и блогове. Въз основа на последните статистически данни, WordPress се използва от повече от седемдесет процента блогъри и уебмастъри по целия свят. Преди да създадете сайт, ще ви трябва име на домейн и хостинг. В крайна сметка всички налични инструменти, теми и приставки ще ви позволят да разработите фантастичен уебсайт, вариращ от личните блогове до известните онлайн марки.

Оливър Кинг, водещ експерт в Semalt , предлага да разгледате видовете уеб сайтове, които можете да създадете с помощта на WordPress .

1. Блог и личен сайт

WordPress започна пътуването си като просто платформа за блог и се превърна в мощна система за управление на съдържанието. През последните няколко години бяха създадени стотици хиляди лични уеб сайтове и блогове, използващи WordPress. Те са по-полирани, зрели и изискани от всякога и можете да научите много от тези блогове. Wordpress има много инструменти и теми, от които да избирате, и лесно можете да разработите личен блог или сайт.

2. Бизнес уебсайт

За бизнесмени и марки, WordPress е най-добрият и най-удобен начин за разработване на професионално изглеждащи обекти в рамките на минути. Почти всички големи марки и компании вече използват WordPress, за да захранват своите сайтове, тъй като им дава много шансове да развиват бизнеса си.

3. уеб сайтове за електронна търговия

Wordpress се превърна в решение за решение и помогна за изграждането на сайтове за електронна търговия. Неговите страхотни плъгини и теми улесняват разработването на сайтове по ваш избор. Някои от популярните добавки са WooCommerce, WPEcommerce и Easy Digital Downloads, които спомагат за превръщането на сайта Ви в напълно функционална и изчерпателна платформа за електронна търговия. Той също така ви помага да приемате онлайн плащания, да управлявате инвентара, данъците, корабоплаването и клиентите си под един покрив..

4. Съвет за работа

Ако искате да разработите онлайн борса за работа, можете да опитате WordPress. Някои известни уеб сайтове като Problogger и Smashing Magazine използват WordPress, за да разработят хубави сайтове. Тази система за управление на съдържанието ни позволява да създаваме работни бордове, където работодателите лесно могат да публикуват списъците с работни места и професионалистите могат да кандидатстват онлайн.

5. Бизнес справочник

Точно като таблата за работа, има голямо търсене на бизнес директории, а WordPress има богата гама от плъгини за бизнес директории, от които можете да избирате. Можете също така да създавате уеб директории, които няма да се ограничават само до един бизнес.

6. Уебсайт за въпроси и отговори

Ако искате да създадете версия на Stack Exchange, Quora и Yahoo Answers, WordPress може да улесни работата ви. Комбинирайте различните инструменти и приставки на тази система за управление на съдържанието и започнете с процъфтяващата онлайн общност.

7. Непрофесионални и религиозни сайтове

С WordPress е бързо и лесно да създавате висококачествени нестопански и религиозни сайтове. Той има някои специфични плъгини и можете лесно да добавите донорските формуляри и формулярите за набиране на пари. Също така, можете да приемате дарения чрез PayPal и всичко това е заради WordPress.

8. Портфолио Уеб сайтове

Ако имате нужда от най-доброто място да покажете вашето портфолио, трябва да го добавите към вашия WordPress сайт. Това е единствената система за управление на съдържанието, която ви помага да създавате зашеметяващи галерии с картинки и невероятни плъзгачи, така че светът да знае за творчеството и таланта ви.

9. Уебсайтове на купони

Ако искате да спечелите афилиейт комисии от стотици до хиляди сайтове, които предлагат специални отстъпки за своите продукти и услуги, трябва да създадете свой собствен уеб сайт за талони и да започнете. Wordpress ви позволява да добавяте, управлявате и изтичвате купоните онлайн. Можете също така да оценявате и гласувате вашите купони и всичко това се прави чрез администраторския панел на WordPress.

10. Уеб сайтове за търгове

Ако търсите уеб сайт като eBay, където се провеждат търгове всеки ден, можете да използвате WordPress, за да създадете напълно функционален търг. Потребителите могат да оферират, да извършват плащания чрез защитните си опции и ще печелят много от търг.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Видове сайтове, които можете да създадете
Reply