Back to Question Center
0

Симал Експерт; 7 Трябва да имате WordPress тип приставки

1 answers:

Не можем да отречем факта, че повече от 25% сайтове и блогове се захранват от WordPress, което го прави най-добрата онлайн система за управление на съдържанието. Имаше моменти, когато blogger.com беше единственият избор за търговци на съдържание и писатели, но сега WordPress е широко използван и харесван поради способността му да разширява функционалностите на даден сайт. С прости думи, можете лесно да добавите стотици към хиляди плъгини към вашия сайт WordPress и да подобрите ефективността му. Приставките са улеснили програмистите и непрограмиращите да изградят и поддържат професионален уебсайт. Нямате нужда от технически познания за стартиране на уебсайт, защото WordPress плъгините са там, за да улеснят работата ви по-бързо и от всякога. Някои приставки на WordPress ни помагат да увеличим трафика на уебсайтове или блог, докато другите ни помагат да подобрим процента на реализация и да намалим степента на отпадане.

Оливър Кинг, водещ експерт в Семалт Цифрови услуги, е настроил 7 основни типа WordPress плъгини, за които трябва да знаете.

1. Кеширане

Кеширането е едно от най-добрите и най-известните аспекти на вашия онлайн бизнес. Тя може драстично да намали времето за зареждане на вашите уеб страници и да предложи изключителен опит на потребителите. Също така това ви подсказва как да намалите степента на отпадане на сайта си и оставя добро въздействие върху търсещите машини, особено Google. Колкото по-бързо се зарежда сайтът ви, толкова по-високи и по-добри са неговите класации за търсещи машини. Не е изненада, че посетителите са склонни да се придвижват далеч от вашия сайт, ако не се зареди в рамките на пет секунди. Ето защо трябва да подобрите скоростта на зареждане на вашия сайт с правилния вид приставки. Въпреки че има много опции, но най-добрите приставки за WordPress са W3 Total Cache и WP Super Cache.

2. Опция за абонамент

Сигурно сте чували, че парите са в пощата. Това е, в което вярват успешните предприемачи. Огромен списък с абонати може да ви помогне да развиете бизнеса си с по-бързи темпове и може да получите много продажби. Тя също така ще позволи на уеб администраторите да се връщат посетителите на своите сайтове и блогове бързо..Най-добрите абонаментни плъгини за Вашия WordPress сайт са Регистрационния бюлетин и WP Subscriber Pro .

3. SEO

Ако искате да карате органичен трафик към уебсайта си или да подобрите класирането на търсачката, трябва да оптимизирате уеб страниците си за SEO. Добавянето на маркери за мета таги, описания и мета тагове е доста забързано и досадно, но интегрирането на плъгините в сайта ви ще премахне ръчната воля и ще ви помогне да добавите съответната информация за нула време. Най-добрите и най-известните приставки WordPress в това отношение са WordPress SEO от Yoast, One SEO Pack и SEO Ultimate.

4. Анализ

Всъщност всички уеб администратори трябва да знаят за класирането на уебсайта си. Без каквито и да било познания за качеството на трафика си, никога не можете да вземате правилните маркетингови решения. Ето защо трябва да интегрирате сайта си и да го инсталирате като инструменти за анализ на него. Jetpack също е добре да отида с, тъй като получава правото данни за вас, без да създавате объркване за вас.

5. Целеви страници

Целевите страници играят важна роля за подобряването и повишаването на процента на реализация. Ако искате да подхранвате допълнителните продажби, води до съдържание маркетинг, социални медии маркетинг, и имейл маркетинг, трябва да получите ефективни целеви страници. Целевата страница може да убеди потребителите да се запишат за вашите бюлетини и да правят покупките възможни. В WordPress има различни приставки, които да ви помогнат да създадете завладяващи целеви страници, но целевите страници, Zedity и Optimize Press 2.0 са най-добри.

6. Свързани и известни публикации

Почти всички уебмастъри се борят с проблема с високата степен на отпадане. Потребителите идват на уебсайта Ви, четат съдържанието, харесват и споделят, и се насочват към останалите сайтове. Това се случва, когато не разказвате историята си впечатляващо. Един посетител няма да прекарва повече от три секунди на уебсайта Ви и трябва да намалите степента на отпадане за по-добро класиране в търсачките. Най-известните приставки за WordPress, които могат да добавят Популярни или Свързани публикации в сайта ви, са WordPress, свързани с пощата, иДруг Друг Позиция Plugin.

7. Интеграция в социалните медии

Социалните медийни сайтове ни помагат много в онлайн маркетинга. Почти всички уебсайтове се фокусират върху привличането на трафик от социалните мрежи. С повече от деветдесет процента хора, които използват Facebook и Twitter, за да комуникират със семейството и приятелите си, нищо не е по-добро от използването на приставки за социални медии, които да ги ангажират. Най-добрите приставки за WordPress в това отношение са Ultimate Social Deux, Floating Social Bar и Социалните връзки.

November 29, 2017
Симал Експерт; 7 Трябва да имате WordPress тип приставки
Reply