Back to Question Center
0

Симал Експерт; WordPress Facebook Plugin Съвети

1 answers:

Като издател на WordPress можете лесно да интегрирате приставките и функциите на Facebook, включително социални съобщения и публикации, благодарение на новата приставка Facebook, която ни дава възможност за всички нас. Този плъгин бе наскоро построен и стартиран от инженерите във Facebook и ни улеснява да интегрираме нашия сайт WordPress без нужда от код. Приставката работи както на вашия смартфон, така и интернационализация. След като инсталирате този плъгин за Facebook, можете да публикувате няколко публикации на уебсайта си и да ги споделяте на социални медии за нула време.

Тук Александър Пересунко, водещ специалист от Семалт , очерта най-добрите начини да използвате лесно новия плъгин на вашия уеб сайт на WordPress лесно.

# 1: Инсталирайте този приставка във Facebook на вашия сайт или блог

Отидете в администраторския панел на WordPress и отворете секцията Plug-in, за да потърсите Facebook. Ако сте инсталирали тази приставка, определено ще я намерите в тази област. Кликнете върху бутона Инсталирай сега и получете този плъгин за секунди. Ще трябва да активирате приставката, преди да се насладите на всички функции и опции. След като сте инсталирали този плъгин на Facebook, можете да коригирате настройките му според нишата и природата на вашия WordPress сайт.

# 2: Създайте своето Facebook приложение

Следващата стъпка е да създадете приложението Facebook по ваш избор. Не е нужно да се притеснявате, тъй като това не изисква въвеждане на код и е доста прост и лесен метод. За да се възползвате от новата ви плъгин за Wordpress за Facebook, ще трябва да създадете свое собствено приложение за социални медии. За тази цел отидете в секцията Facebook приложения и кликнете върху

Създайте бутон за ново приложение. Ще бъдете подканени незабавно да въведете името на приложението и пространството за име. Изберете разумно името му и запазете настройките. След като името бъде определено, ще трябва да въведете номера на контакта, името на блога, имейла с имейл и URL адреса на сайта си.

# 3: Измерване на социалния трафик

След като плъгинът е инсталиран и активиран на уебсайта Ви в WordPress, следващата стъпка е да се измери качеството на трафика на социалните ви медии. Можете да преминете към опцията Настройки на този плъгин, за да видите какъв тип трафик във Facebook получава сайтът Ви и как взаимодействат потребителите. Този плъгин за Facebook ще покаже прозрения за това колко потребители се връщат и колко време прекарват на уеб страниците ви. Освен това можете да получите представа кои уеб страници или статии са по-известни от останалите. Опцията, озаглавена "Статистически данни Facebook", ще ви каже колко посетители са получили уебсайта Ви от социалните медии и колко време прекарват в сайта Ви, докато споделяте хареса и коментирате публикациите. Данните за Статистика имат и вашата демографска информация и можете да знаете как реагират потребителите на уеб страниците Ви. Освен това можете да получавате отзивите от различни потребители на дневна, месечна или годишна база. Въпреки това, не можете да бъдете сигурни как да увеличите броя на посетителите, тъй като този плъгин на Facebook / WordPress не помага в това отношение.

November 29, 2017
Симал Експерт; WordPress Facebook Plugin Съвети
Reply